“Същото се отнася и за над 15 други опозиционни лидери,

...
“Същото се отнася и за над 15 други опозиционни лидери,
Коментари Харесай

Грозев: Путин пази Навални жив, за да може да го изтъргува при загуба на войната

“Същото се отнася и за над 15 други опозиционни водачи, които са вкарани в пандиза за неуместни неща, като да вземем за пример за пост във Фейсбук “, добави той. 

 

Навални е един от най-големите критици на режима на Кремъл. В момента излежава присъда в съветски затвор, която е посочена от мнозина като политически стимулирана. Навални бе арестуван при завръщането си назад от Германия в Русия, където се лекуваше след отравяне с “Новичок ”.

 

Покушението против Навални се случи по време на полет от Томск до Москва и за него интернационалната общественост упреква Русия - изказвания, които Кремъл отхвърля. 

 

Христо Грозев е един от проверяващите публицисти, намерили връзка сред отравянето на Навални и сътрудниците на ГРУ. Заради разкритията, които прави, българският публицист попадна под прицела на Кремъл и бе разгласен за интернационално търсене. 

 

“Страхът е субективно чувство, само че действително – обективно, има заплаха за живота ми. Ще прекарам идващите няколко месеца в труднодостъпни места, само че за благополучие имам мотив да бъда известно време на американския континент, където е по безвредно “, съобщи Грозев.

 

През последния месец той е получавал от правоохранителни органи на разнообразни страни информация за нараснал риск, а молбата им е била да не приказва за това обществено. Времето Грозев употребявал, с цел да довърши стартирани следствия.

 

“Русия няма някакви напредничави технологии и единственото, с което сякаш можеше да се гордее, това е страшната и всемогъща система на принуда на секретните служби. Когато и този мит се разпада, на Путин не му остава нищо “, разяснява още Грозев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР