също уважи 137-та годишнина от Съединението на България и празник

...
също уважи 137-та годишнина от Съединението на България и празник
Коментари Харесай

Борисов в Пловдив: Ще върнем цените на бензина, нафтата, метана, защото знаем и 12 г. сме го правили

също почете 137-та годишнина от Съединението на България и празник на Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Лидерът на ГЕРБ заедно с други представители на партията сервираха венци и цветя пред едноименния монумент в града под тепетата.

Ето какво сподели пред камерата на медията ни някогашният министър председател:

" Преди две години ни разединиха и в този момент би трябвало да мислим по какъв начин да обединим народа. Превърнахме се като враждуващи футболни агитки. Пътят ни би трябвало да бъде пътят на обединяването, съединението, дружно. Само по този начин можем да излезем от рецесията, в която се намираме сега.

Като нация би трябвало да направим така, че Северна и Южна България да се изравнят като стандарт на живот. Югът е 3 пъти по-мощен сега от Севера. Разединението стои във всичко. Затова там толкоз искахме да построим пътищата.

Трябва да загърбим разединението. 70 % от българите споделят, че последната година живеят по-лошо. Кое да продължи? Влошаването? Да видят какво са построили и създали през последните 2 години.

Ще върнем цените на бензина, нафтата, метана, тъй като знаем и 12 години сме го правили. Ще върнем цената на тока в границите, в които сме го държали 12 години. Честит празник и триумф! ".

Повече гледайте в прикаченото към публикацията видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР