Същинска буря се разрази във „Фейсбук” страницата на столичната дирекция

...
Същинска буря се разрази във „Фейсбук” страницата на столичната дирекция
Коментари Харесай

Парадокси във „Фейсбук” страницата на СДВР: Издирвани пишат под снимките си

Същинска стихия се развихри във „ Фейсбук” страницата на столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Органите на реда използваха обществената мрежа, с цел да покажат наказани лица, които се укриват. Вместо информация от бдителни жители обаче в полемиките под фотосите се включиха самите търсени.

Поводът стана обява, в която бяха поместени фотосите на десетки наказани, които се укриват от управляващите.

Една от „ звездите” е Красимир Тончев, който в мненията под фотографията си даже е разгласил телефонния си номер за връзка с него.

Друго търсено от Министерство на вътрешните работи лице – Сергей Николов, пък се оказа в пандиза, до момента в който полицията го търси.

Красимир Тончев се търси от управляващите у нас. Той обаче е в Германия. И написа под фотографията си: „ Аз съм наказан за шофьорска брошура на пробация”.

Столична дирекция на вътрешните работи пък заформя връзка с търсения и му дава отговор. „ Много добре господин Тончев знае, че присъдата му „ пробация” е станала „ ефективна”, което постанова да бъде разгласен за търсене, с цел да изтърпи наказването си. Затова е даден за търсене и посредством Интерпол”, показват от там.

Адвокат Николай Хаджигенов не се изненадва от сходни рядкости – били всекидневие. „ Цялото Министерство на вътрешните работи, воглаве с прокуратурата, е един комедиен сериал. И това е една чудесна илюстрация. В тези описи постоянно има лица, които са умряли, изтърпели присъди и т.н.”, уточни той. „ Тъжната истина е, че никой не ги е търсил тия хора”, счита Хаджигенов.

Парадоксите в страницата на Столична дирекция на вътрешните работи не свършват с Тончев.

Издирваният Дичо Дичев дава отговор на жена, която написа, че той е в Лондон. „ Кажи им, Мариела. Даже може да ги пратиш в офиса или да им дадеш номера ми. Смешници”, написа той. Дичев не се крие. Последната му фотография е качена преди дни.

„ Това са хора, които са търсени, които са престъпили закона – и ви апелирам не да слушате тях, а да слушате институциите. Каквото се случи с него – ще го намерим, ще го поканим и така-нататък, каквито са правилата”, обясни вътрешният министър Валентин Радев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР