Съществуват около 10 други записа с продължителност около 10 минути,

...
Съществуват около 10 други записа с продължителност около 10 минути,
Коментари Харесай

Открити са още 10 записа с насилие в Брезичка

Съществуват към 10 други записа с дълготрайност към 10 минути, които изобразяват още брутални фрагменти с принуждение в детската градина "Брезичка " в Бургас, разбра Bulgaria ON AIR.

Междувременно още не е ясно чие дело е видеозаписът, показващ фрагментите на принуждение над дребните деца. Под въпрос остава и кой тъкмо е сложил скритата камера в стаята.

След привършване на образователните занятия денем, физкултурният салон в постройката на заведението се отдава чартърен за срещи за йога. Салонът се намира директно до стаята на група "Мики Маус ", което навежда на мисълта, че и външен човек би могъл да е виновен за сниманите и подадени фрагменти.

Междувременно психолог стартира работа с децата от "Брезичка ". Сутринта пред постройката на градината се образува напрежение от разграничени родители, които се събраха на митинг.

Едните бяха в поддръжка на шефа Събка Недева, други недоволстваха от това, че се стигна до тази обстановка Милена Иванова да се отнася по този нападателен метод с 4-годишни деца. Част от родителите също упрекнаха личност на детската градина, че не са чули крясъците, идващи от стаята на група "Мики Маус ". Служителите пък се оправдаха, че такива не е имало.

Учителката Милена Иванова в петък е изпратила своята майка да подаде молбата ѝ за овакантяване. Както през вчерашния ден стана ясно по предложение на ДГ "Брезичка " Иванова е била наградена персонално от кмета на Бургас Димитър Николов за извънреден професионализъм.

В понеделник ще стане ясно името на новия шеф на детската градина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР