САЩ възнамеряват до пет години техни астронавти отново да кацнат

...
САЩ възнамеряват до пет години техни астронавти отново да кацнат
Коментари Харесай

САЩ: До пет години кацаме на Луната и на Марс

САЩ имат намерение до пет години техни астронавти още веднъж да кацнат на Луната, задачата ще включва и жена. Това разгласи в НАСА американският вицепрезидент Майк Пенс, представен от АР.

Пенс съобщи, че задачата на задачата ще бъде да се сътвори база на Луната, която да разреши да бъде изпратена и " възможна пилотирана задача до Марс ".

Вицепрезидентът, който пое водещата роля по галактическите тематики, добави, че до една година още веднъж ще стартират да се употребяват ракети американско произвеждане за галактически задачи.

" Първата жена и идващият мъж на Луната ще бъдат американски астронавти, изстреляни с американски ракети от американска земя ", сподели Пенс в център на НАСА. " Сега е моментът да създадем идната огромна стъпка и да върнем американските астронавти на Луната, да създадем непрекъсната база там и да разработим технологиите, които да ни разрешат да изпратим американски астронавти на Марс и оттатък Марс. Това е идната огромна стъпка ", сподели вицепрезидентът.

В своя блян да парират възхода на Китай и възраждането на Русия Съединени американски щати от ден на ден работят като при състезание сред велики сили. Неотдавна китайската галактическа стратегия реализира първото кацане на галактически уред на противоположната страна на Луната.

Последните хора, стъпили на Луната, бяха американските астронавти от кораба " Аполо 17 " през 1972 година Това лято се навършват 50 години от първото кацане на Луната на пилотиран галактически уред.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР