САЩ нямат стратегия за смяна на режима в Русия, каза

...
САЩ нямат стратегия за смяна на режима в Русия, каза
Коментари Харесай

Блинкен: САЩ нямат стратегия за смяна на режима в Русия. Байдън нямаше това предвид

САЩ нямат тактика за промяна на режима в Русия, сподели пред кореспонденти през днешния ден американският държавен секретар Антъни Блинкън, представен от Ройтерс. Блинкън визираше вчерашното изявление на американския президент Джо Байдън, който съобщи, че Владимир Путин " не може да остане на власт ", съобщи Българска телеграфна агенция.

" Смятам, че Байдън нощес означи просто, че на Путин не може да бъде разрешено да води война или да демонстрира експанзия против Украйна или който и да било ", сподели Блинкън, който е на посещаване в Ерусалим. " Както знаете и както сме казвали неведнъж, ние нямаме тактика за промяна на режима в Русия - или където и да било ", добави той.

Посещението на американския посланик в района ще се концентрира върху съветската инвазия в Украйна, но ще бъдат разисквани и други тематики, като да вземем за пример " дестабилизиращите дейности " на Иран и връзките сред Израел и Палестина, отбелязва ДПА, базирайки се на информация от Държавния департамент на Съединени американски щати. Освен Израел доникъде на седмицата Блинкън ще посети и окупирания Западен бряг, Мароко и Алжир.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР