САЩ извоюва правото си да играе в директните елиминации на

...
САЩ извоюва правото си да играе в директните елиминации на
Коментари Харесай

САЩ с верен талисман и невиждан успех от 92 години насам

САЩ извоюва правото си да играе в директните елиминации на Мондиал 2022 след триумф с 1:0 над Иран в оспорван мач на самостоятелни конфликти и психическо надиграване. Освен че победиха и се класираха за 1/8-финалите, “янките ” затвърдиха някои от позитивните си трендове, когато става въпрос за мачове на Световно състезание.

Единственото попадение в срещата означи Кристиан Пулишич, с което той се трансформира в същински амулет за своите. Статистиката показва, че американците са спечелили всеки един от последните осем срещи, в които Пулишич се е разписал.

Съединени американски щати направи и още едно впечатляващо нещо. Отборът от Северна Америка записа втори следващ мач без да допусне попадение във вратата си, което не се беше случвало от съвсем един век насам. За последно “янките ” записаха две поредни сухи мрежи през далечната 1930 година, когато по време на Мондиала в Уругвай записват две поредни победи в груповата фаза на шампионата с класическото 3:0 против Белгия и Парагвай.

В момента американците наподобяват на върха на силите си и ще влязат със самочувствие в идния мач от 1/8-финалите. Там противникът обаче е от най-високо равнище - Нидерландия, която завоюва групата си изрично.

“Янките ” се изправят против “лалетата ” на 3 декември (събота) от 17:00 българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР