САЩ и Китай завършиха двудневни преговори за търговията, без да

...
САЩ и Китай завършиха двудневни преговори за търговията, без да
Коментари Харесай

Безрезултатни двудневни икономически преговори между САЩ и Китай

САЩ и Китай приключиха двудневни договаряния за търговията, без да реализират забележителен пробив на фона на изострящата се комерсиална война сред тях, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Белият дом съобщи, че двете страни са разискали "как да реализират правдивост, баланс и реципрочност в икономическите връзки ". "Оценяваме това, че китайската делегация пристигна в Съединени американски щати, с цел да взе участие в тези срещи. Американската делегация ще запознае своите началници с разискванията ", сподели говорителката на Белия дом Линдзи Уолтърс. По думите й диалозите са включвали "обръщане на внимание на структурни въпроси в Китай ", включително неговите политики в интелектуалната благосъстоятелност и прехвърлянето на технологии.

Това бяха първите персонални американско-китайски срещи от началото на юни за споразумяване на задълбочаващия се търговски спор. По-рано върховен американски чиновник омаловажи възможностите за триумф, като сподели, че Китай още не е обърнал внимание на недоволствата на Съединени американски щати по отношение на хипотетично нелегално заграбване на американска интелектуална благосъстоятелност и индустриални дотации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР