САЩ днес наложиха санкции на три юридически лица по обвинение

...
САЩ днес наложиха санкции на три юридически лица по обвинение
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции на юридически лица за предполагаеми оръжейни сделки между Северна Корея и Русия

Съединени американски щати през днешния ден постановиха наказания на три юридически лица по обвиняване във връзки с оръжейни покупко-продажби сред Северна Корея и Русия, предава Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Вашингтон не стопира да подхваща ограничения против лицата, които желаят да поддържат войната в Русия в Украйна, показва организацията.

 

В изказване на министерството на финансите на Съединени американски щати се споделя, че Русия е принудена от ден на ден да се обръща към Северна Корея и други съдружници, с цел да води войната си в Украйна, защото изразходва муниции и губи тежко съоръжение на бойното поле.

„ Съединените щати не престават да изкореняват противозаконните финансови мрежи, които се пробват да насочат поддръжка от Северна Корея към съветската военна машина “, посочи заместник-министърът на финансите по въпросите на тероризма и финансовото разузнаване Брайън Нелсън в изказване.

 

„ Заедно с нашите съдружници и сътрудници оставаме ангажирани да разкриваме и прекъсваме търговията с оръжие, която е в основата на бруталната война на Путин в Украйна. “

Субектите, против които е ориентирано действието, са „ Лимитид лайъбилити кампъни Виръс “(Limited Liability Company Verus), „ Дифенс енджинийринг лимитид лайъбилити партнършип “(Defense Engineering Limited Liability Partnership) and „ Версор Ес. Ар. О. “(Versor S.R.O.), показва Ройтерс.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР