Съседка на семейство от Санкт Петербург, в което 12-годишен ученик

...
Съседка на семейство от Санкт Петербург, в което 12-годишен ученик
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за 12-годишен ученик, убил брутално майка си

Съседка на семейство от Санкт Петербург, в което 12-годишен възпитаник умъртви личната си майка, описа детайлности от живота им - съгласно нея бащата е бил в по-добри връзки със синовете си от дамата.

Според съседката мъжът водел децата в разнообразни учебни заведения, защото едното имало проблеми със зрението, а второто имало проблеми със слуха. Понякога той молел другари да се грижат за синовете му. Тя твърди още, че връзката сред майката и момчетата не била сполучлива поради пристрастяването й към алкохола.

Жената също по този начин съобщи, че от етажа над мястото, където живее фамилията, постоянно се чували крясъци и хули. Според нея един път в жилището зародил пожар - майката пушила и не забелязала по какъв начин матракът се запалил. Пияните родители били събудени от съседите.

Припомняме, че младежът умъртви майка си в нощта на 27 октомври. Според предварителната версия брат му близнак следил какво се случва. Младият мъж залял майка си с вряла вода от чайник и изрязал елементи от тялото й с изострен предмет. Полицаите намерили шишове, пинсети и ножици в стаята.

По време на убийството бащата на децата бил полу-пиян у дома. Той се обадил на родителите си, които се свързали с полицията. Следственият комитет стартира дело по член 105 от Наказателния кодекс („ Убийство “).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР