Със знакови действия от много хора и групи започна новият

...
Със знакови действия от много хора и групи започна новият
Коментари Харесай

Алексей Пампоров: Със знакови действия започна новият парламент

" Със знакови дейности от доста хора и групи стартира новият парламент, с цел да покажат алегорично какво е желанието им ". Коментарът направи пред БНР доцент Алексей Пампоров, социолог и антрополог в Българска академия на науките. Той даде образец с появяването на парламентарната група на " ИТН " с рейс - накуп през парадния вход на Народното събрание, с цел да показват решителност за смяна на разпоредбите и на порядките:

" Имаше мнения незабавно, че идват като туристи, това е задачата на отрицателния политически пиар, само че туристите не влизат през парадния вход, а те влязоха като спечелили, които идват да трансформират ", добави той и уточни като образец за алегорично държание и депутатите от " Зеленото придвижвания " от парламентарната група на " Демократична България ", които са се снимали, че отиват с метрото на работи и декларират, че нямат потребност от служебни коли.

Доц. Пампоров дефинира като знаково и това, че Бойко Борисов не се е появил в Народното събрание, с цел да подава оставката си, с което е посочил пренебрежение към парламентаризма, само че и ГЕРБ са показали пренебрежение към държавността, като не ръкопляскаха след обръщението на президента Румен Радев.

Интервюто на Снежана Иванова с доцент Алексей Пампоров в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР