Със заповеди на министъра на вътрешните работи бяха назначени директори

...
Със заповеди на министъра на вътрешните работи бяха назначени директори
Коментари Харесай

Нови директори на ОДМВР бяха представени пред състава на дирекциите в Търговище, Ямбол, Враца и Габрово

Със заповеди на министъра на вътрешните работи бяха назначени шефове на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Търговище, Ямбол, Враца и Габрово, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Старши комисар Светлин Петев е назначен за шеф на ОДМВР-Търговище. Той бе показан пред състава на дирекцията от заместител основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев, който изведе целите в работата на Министерство на вътрешните работи и подчертава пред  чиновниците върху нуждата от бърза и съответна реакция в случаи на закононарушения против личността

Светлин Петев е роден през 1973 година в гр. Попово. На работа в Министерство на вътрешните работи е постъпил през 1993 година в група „ Охрана на публичния ред “ в РУ-Търговище. От 1998 година работи в „ Криминална полиция “, като в професионалната си кариера доближава до шеф на бранша в РУ-Търговище. От 2021 година до момента Светлин Петев бе шеф на РУ-Търговище. Награждаван е неведнъж за високи професионални достижения и забележителен персонален принос в сполучливото осъществяване на служебните задания.

Старши комисар Иван Русев, от през днешния ден шеф на ОДМВР-Ямбол, бе показан от заместител основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.

Русев е почнал работа в системата на Министерство на вътрешните работи през септември 1998 година В кариерното си израстване е заемал длъжности от шпионин “Икономическа полиция ”, шеф бранш “Противодействие на икономическата престъпност ”, заместник-директор и шеф на отдел “Криминална полиция ” при ОДМВР-Сливен. От октомври 2019 година е преназначен на длъжността зам.-директор на ОДМВР –Ямбол, а година по-късно заема длъжността шеф на ОДМВР-Ямбол. От средата на 2021 година e на служба шеф на бранш „ Криминална полиция “ при районно управление (на МВР) Ямбол. За положителни резултати, проявен професионализъм и разпоредителност при осъществяване на съответни задания е награждаван неколкократно от министъра на вътрешните работи и шефа на Главна дирекция “Национална полиция ”.

Старши комисар Красимир Йончев, шеф на ОДМВР-Враца бе показан от заместител министър Кирил Ценкин.

Красимир Йончев е роден на 21 септември 1977 година в гр. Враца. Започва работа в МВР  през 2001 година на служба служител на реда в РУ-Враца. Йончев е заемал изпълнителски  и ръководни  длъжности  в  различни  сектори  на територията  на ОД Министерство на вътрешните работи - Враца, както и в състава  на ОД Министерство на вътрешните работи - Плевен. Бил е началник  на районните ръководства на Министерство на вътрешните работи в гр. Роман  и  в гр. Бяла Слатина.  Последната  му ръководна  служба е шеф на бранш „ Охранителна полиция “ – РУ-Враца.

Старши комисар Илиян Иванов е назначен на длъжността шеф на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Габрово. Днес новият началник на ОДМВР бе показан пред състава от заместник-министър Кирил Ценкин.

Старши комисар Илиян Иванов е роден на 5 юни 1969 година В системата на Министерство на вътрешните работи постъпва през 2000 година Последователно е работил в бранш „ Координация и информационно-аналитична активност “, РЗ „ Борба с проведената престъпност “, като шеф на „ Оперативен разбор ", в бранш " Борба с проведената престъпност " и в Държавна организация " Национална сигурност ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР