Със своя заповед кметът спази традицията и обяви 6 декември

...
Със своя заповед кметът спази традицията и обяви 6 декември
Коментари Харесай

6 декември е неучебен ден в Бургас! Вижте имената на най-успешните ни ученици

Със своя заповед кметът съблюдава традицията и разгласи 6 декември - Никулден, за неучебен ден за всички възпитаници от учебните заведения на територията на община Бургас.

" В навечерието на празника на града постоянно награждаваме най-успешните ни възпитаници. Отличниците на Бургас. Тази година те са близо 1000. За страдание, обстановката с епидемията от Ковид – 19 не ни разреши да ги съберем като в предходни години на едно място за вълнуваща гала. Но аз желая да им кажа, че се гордея с тях! От всички триумфи на Бургас най-вече се гордея с младите ни мозъци и гении. Да сте ни живи и здрави, учете се добре, успявайте и побеждавайте! “, сподели кметът Николов.

Наградите и грамотите на най-изявените бургаски възпитаници за 2020/2021 година връчиха шефовете на обособените учебни заведения. В прикачения под този текст екселски файл ще откриете имената им.

Близо 1000 бургаски младежи от 33 учебни заведения са отличени за реализирани високи резултати в разнообразни сфери. Сред тях има и 20 тима. Присъдените самостоятелни награди тази година са 844.

Отличията са в следните категории: " Изкуства “, " Математика и Природни науки “, " Хуманитарни науки “, " Спорт “. Наградените възпитаници са носители на почетното отличие " Национална тапия на МОН “ за 2020 година и на званието " Лауреат “ на Национална олимпиада, възпитаници с потвърдени достижения, класирали се на І-во място на национални или на І-во място на интернационалните олимпиади, надпревари и състезания, провели се на територията на Република България, както и възпитаници, класирали се на I-во, ІІ-ро или ІІІ-то място на интернационалните олимпиади, надпревари и състезания, провели се отвън територията на Република България.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР