Със свой указ президентът Румен Радев назначава служебно правителство от

...
Със свой указ президентът Румен Радев назначава служебно правителство от
Коментари Харесай

Кои са новите служебни министри

Със собствен декрет президентът Румен Радев назначава служебно държавно управление от 2 август 2022 година Държавният глава ще показа дилемите и целите на служебното държавно управление на гала в Гербовата зала в президентската институция от 12.00 часа на 2 август, оповестиха от прессекретариата на президентстовото.

Ето и състава на служебното държавно управление:
Гълъб Спасов Донев за длъжностен министър-председател на Република България;Лазар Манолов Лазаров за длъжностен заместител министър-председател по обществените политики и длъжностен министър на труда и обществената политика;Христо Владимиров Алексиев за длъжностен заместител министър-председател по икономическите политики и длъжностен министър на превоза и съобщенията;Иван Петев Демерджиев за длъжностен заместител министър-председател по публичния ред и сигурност и длъжностен министър на вътрешните работи;Атанас Ангелов Пеканов за длъжностен заместител министър-председател по ръководство на европейските средства;Росица Атанасова Велкова-Желева за длъжностен министър на финансите;Димитър Желязков Стоянов за длъжностен министър на отбраната;Асен Георгиев Меджидиев за длъжностен министър на здравеопазването;Иван Димитров Шишков за длъжностен министър на районното развиване и благоустройството;Сашо Георгиев Пенов за длъжностен министър на образованието и науката;Николай Милков Милков за длъжностен министър на външните работи;Крум Костадинов Зарков за длъжностен министър на правосъдието;Велислав Величков Минеков за длъжностен министър на културата;Росица Атанасова Карамфилова-Благова за длъжностен министър на околната среда и водите;Явор Илиев Гечев за длъжностен министър на земеделието;Никола Руменов Стоянов за длъжностен министър на стопанската система и индустрията;Росен Иванов Христов за длъжностен министър на енергетиката;Александър Георгиев Пулев за длъжностен министър на нововъведенията и растежа;Илин Павлинов Димитров за длъжностен министър на туризма;Весела Николаева Лечева за длъжностен министър на младежта и спорта.Георги Георгиев Тодоров за длъжностен министър на електронното ръководство.
Ето и биографичните информации на новите министри

Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.

Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. Придобива магистърска степен по „ Финанси “ в УНСС и по право в Русенския университет „ Ангел Кънчев “. Специализира „ Бизнес и мениджмънт “ в УНСС.

От 2005 до 2006 година е и.д. основен секретар на Министерството на труда и обществената политика. От 2007 до 2009 година е член на Надзорния съвет на Националния застрахователен институт. През 2008 година става ръководител на Надзорния съвет на Националния институт за помиряване и арбитраж.

От 2001 до 2007 година Гълъб Донев е шеф на дирекция “Условия на труд и ръководство при кризи” в Министерството на труда и обществената политика.

От 2007 до 2009 година е изпълнителен шеф на Изпълнителна организация „ Главна ревизия по труда “, а през 2009 година става зам.-председател на Държавна организация „ Държавен запас и военновременни запаси”.

От 2014 до 2016 година е заместник-министър на Министерството на труда и обществената политика. Сред длъжностите, които заема по-късно, са зам.-директор на дирекция „ Административно и осведомително обслужване “ и зам.-директор на дирекция „ Вътрешен одит “ на Министерството на защитата.

Заема поста длъжностен министър на труда и обществената политика в служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев през януари 2017 година От май до декември 2021 година Гълъб Донев е заместител министър-председател по икономическите и обществените политики и длъжностен министър на труда и обществената политика в двете служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев.

Назначен е за секретар по обществени политики и опазване на здравето на президента на Република България с декрет № 120 от 9 май 2017г. Във втория мандат на президента Румен Радев е назначен за секретар по обществени политики и опазване на здравето с декрет № 19 от 22 януари 2022 година Преназначен е на длъжността секретар по демография и обществени политики с декрет № 97 от 30 март 2022 година

Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София .

Завършил е УНСС, компетентност „ Макроикономика “ през 1996г. Магистър по стопанска система. Завършил е и курс по „ Мониторинг и оценка на обществени стратегии и планове по методологията на Международната организация на труда “.

От 1995 година поредно е заемал консултантски, експертни и управнически позиции в Националната работа по заетостта (понастоящем Агенция по заетостта), Българската стопанска камара, Икономическия и обществен съвет, Народното събрание, Министерството на труда и обществената политика и Фонд „ Условия на труд “.

Бил е консултант на министъра на труда и обществената политика от август 2005 до ноември 2007 година, а от ноември 2007 година до юли 2009 година Лазар Лазаров е заместник-министър на труда и обществената политика. От август 2009 година до юни 2013 година е бил основен експертен помощник към Комисията по труда и обществената политика в Народното събрание. В интервалите юни 2013 - август 2014 година, ноември 2014 година - май 2016 година, февруари 2017 г.- май 2017 година, както и от края на септември 2017 година до момента Лазар Лазаров е заместник-министър на труда и обществената политика.

Председателствал е редица тристранни органи за обществен разговор в региона на пазара на труда, трудовата миграция и трудовата подвижност, политиките за хората с увреждания, равните благоприятни условия на мъжете и дамите и други

Христо Алексиев е магистър по „ Международни стопански връзки “ от УНСС

и бакалавър по политология от Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Притежава редица спомагателни квалификации и документи в областта на стопанската система, ръководството и дигитализацията от Импириъл Колидж Лондон, Бизнес учебното заведение на Оксфордския университет и други интернационалните просветителни институции.

През годините е заемал позиции като стопански специалист и съветник по плана за създаване на Интермодален контейнерен терминал в Пловдив, член на съвета на шефовете на Зона за публичен достъп в "Пристанище Бургас ", ръководител на съвета на шефовете на "Пристанище Бургас " ЕАД и ръководител на управителния съвет и заместител общоприет шеф на Националната компания "Железопътна инфраструктура ".

Бил е министър на превоза, осведомителните технологии и известията в служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев през януари 2017 година. От септември до декември 2021 година още веднъж е министър на превоза, осведомителните технологии и известията в служебното държавно управление, назначено от президента.

От март 2022 година заема длъжността секретар по стопанска система на президента.

Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит .

Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година приключва магистърска степен по право в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “.

От февруари 2007 година е съучастник и шеф на Адвокатско сдружение „ Демерджиев, Петров и Баев “. От юни 2016 година е член на Адвокатски съвет към Адвокатска гилдия – Пловдив, като от юли 2016 година до февруари 2019 година е негов секретар. През февруари 2019 година става ръководител на Адвокатска гилдия – Пловдив. Напуска поста, откакто през май 2021 година е назначен за заместник-министър на правораздаването в служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев.

През октомври същата година с декрет на президента Румен Радев е назначен за длъжностен министър на правораздаването.

След края на мандата се връща към адвокатската си процедура. Като юрист е прочут със мощните си публични позиции. Взима интензивно присъединяване при разискването на значимите тематики в областта на правораздаването.

Атанас Пеканов е икономист в Австрийския институт за стопански проучвания (WIFO) във Виена, Австрия ,

и преподавател във Виенския университет по стопанска система и бизнес (WU Wien). Преди това е работил в Европейската централна банка във Франкфурт, Германия. Завършил е бакалавърска степен по стопанска система във Виенския университет по Икономика и бизнес и магистратура по Икономическа политика в University College London.

Вицепремиер по ръководство на европейските средства от май до декември 2021 година в двете служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев.

Докторант по стопанска система във Виенския университет по стопанска система и бизнес (WU Wien) с фокус върху тематиките Парична и Фискална политика. Два пъти е определен за стипендиант на Българската национална банка (2015, 2019). През 2019г. печели стипендия „ Фулбрай “ и посещава икономическия факултет на Harvard University, където работи върху дисертацията си в областта на паричната политика.

Росица Велкова е родена през 1972 година в София .

Придобива магистърска степен по финанси в Университета за национално и международно стопанство.

През 1993 година стартира работа в Министерството на финансите (МФ) и има професионален опит в МФ от 28 години. От 2001 година до 2017 е шеф на отдел „ Устойчиво икономическо развитие” в дирекция „ Държавни разноски “ със сфера на активност бюджетно финансиране на първостепенни разпоредители с бюджет. В интервала 2000-2001 година е заместник-председател на съществуващата по това време „ Държавна организация за застрахователен контрол “.

През 2008-2009 година съставлява Република България в групата на финансовите специалисти и във Финансовата комисия, които разискват бюджетните, финансовите и административните въпроси на ЮНЕСКО.

В интервала ноември 2017 - април 2021 година е заместник-министър на финансите, от април 2021 година до декември 2021 година е изпълнявала длъжността шеф на дирекция „ Държавни разноски “ в МФ и от декември 2021 година досега е заместник-министър на финансите.

Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.

През 1986 година приключва Математическа гимназия в Хасково. В интервала 1986-1991 година продължава образованието си във Висшето военновъздушно учебно заведение – Долна Митрополия. През 2001 година приключва Командно-щабната академия на Военната академия „ Г. С. Раковски”. Възпитаник е и на Военновъздушния лицей „ Максуел”, Съединени американски щати.

Димитър Стоянов стартира военната си кариера като механик в унищожителен авиационен полк в Узунджово. Преминал е през редица командно-инженерни длъжности, последната от които е заместник-командир по авиационна техника и въоръжение в Трета изтребителна авиобаза "Граф Игнатиево ". От 2009 година е шеф на щаб в авиобазата. През интервала 2013 – 2016 година заема разнообразни длъжности в Командването на Военновъздушните сили на Република България, последната от които е шеф на щаба на Военновъздушни сили.

С декрет №44 от 23 януари 2017 година е назначен за основен секретар на президента Румен Радев. Във втория мандат на президента Радев е назначен за основен секретар с декрет №10 от 22 януари 2022 година

Д-р Асен Меджидиев е роден през 1968 година

Завършва медицина към Висшия медицински институт в София през 1994 година В началото на професионалното си развиване работи като лекар-ординатор в Отделение по белодробни заболявания на Пета градска клинична болница. В интервала 1995 година -2011 година е УНГ експерт и бронхоскопист към Клиника по оториноларингология и лицево-челюстна хирургия на УМБАЛ "Св. Анна ". През 2010 година приключва и висше обучение по Здравен мениджмънт към Медицинския университет в София.

От 2012 година е част от екипа на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов ". Създава и управлява първото поделение по УНГ заболявания в лечебното заведение и инициира Националната стратегия „ Детско здраве „ Пирогов “ за осъществяване на високоспециализирани профилактични прегледи в страната.

Д-р Меджидиев има редица изявления на тематика УНГ и бронхология в български и интернационалните издания. Взима присъединяване във конгреси и конгреси в страната и чужбина. Има извършени специализации в Германия, Хърватия и Швейцария. Член е на Българския лекарски съюз (БЛС), като от 2018 година е ръководител на УС на Столичната лекарска гилдия към БЛС.

Иван Шишков е роден на 14 септември 1963 година в София .

Завършва просветителна степен магистър по „ Архитектура “ през 1990 във ВИАС София.

Арх. Шишков е работил като архитект в „ Интерпроект “ и „ Софпроект “. В интервала 1992г.-2000г. е заемал длъжността на основен проектант на Община Драгоман, от 2002г. до 2008г. - основен проектант на Район „ Банкя “ в Столичната община (СО), а от 2008г. до 2021г. е бил основен проектант на Район „ Триадица “ – Следствен отдел към окръжна прокуратура.

От 1996г. до 2006г. e член на Общински експертен съвет по устройство на територията.

От 2007г. до 2015г. е специалист в Комисия по устройство на територията и жилищна политика към СОС.

По време на двете служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев през 2021 година, е консултант и заместник-министър в Министерството на районното развиване и благоустройството. Към днешна дата работи като проектант.

Проф. доктор Сашо Пенов е магистър по право от Юридически факултет

(ЮФ) на Софийски университет “ Св. Климент Охридски “ (1986). Преподавател в Юридическия факултет от 1987 година (асистент), 2000 година (доцент), 2012 година ( професор) по дисциплините финансово право, данъчно право, интернационално данъчно право в ЮФ. Доктор по право (1996 г.).

Специализирал е в университета в Хамбург, Германия (с Вайтзекерова стипендия и предпазена магистърска степен по право в същия университет 1991-1992), в Международния център за подготовка на фрагменти при Организацията за икономическо сътрудничество и раз - Виена, Австрия (1993); в университета в Атина, Гърция (1995); в университета в Саарбрюкен, Германия (2001, 2004); в Съединени американски щати (2002).

Ръководител на Катедрата по административноправни науки (2010-2018 г.), декан на ЮФ (2011-2018). Работил е като специалист в Главно ръководство на данъчната администрация (1989-1990) и началник на отдел „ Данъчни спогодби “ (1992-1994 г.). Бил е член на Консултативния съвет по законодателството при ХХХІХ (2001-2005) и ХL (2005-2009) Народно заседание. Член на Правния съвет при Президента на Република България и ръководител на Комисията за опрощаване на несъбираеми държавни вземания в интервала от 2002 година до 2011 година

Адвокат в Софийска адвокатска гилдия от 1994 година

Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.

Завършил е Френската гимназия в София, а висшето си обучение получава в Департамента по Международни връзки на УНСС.

Професионалното си развиване стартира в научната сфера, а през 1991 година му е присъдена научната степен лекар за дисертация в областта на интернационалните връзки и най-новата история.

В държавната администрация стартира работа през 1992 година, като в началото заема разнообразни длъжности на граждански чиновник в Министерството на защитата. След това минава на работа в Министерството на външните работи, само че през 2010 година след конкурс се завръща в Министерството на защитата като непрекъснат секретар.

В Министерство на външните работи е на работа от 1997 година В дипломатическата работа е заемал разнообразни длъжности, измежду които шеф на Дирекция „ Външнополитическо обмисляне, информация и съгласуваност “, заместник-министър на външните работи с ресори на отговорност европейски страни, в това число ЮИЕ, и въпроси на сигурността. В това си качество е член на Комисията за експортен надзор и секретар на Междуведомствения комитет за участието на Република България в НАТО. Бил е дипломат на България в Румъния и Канада, общоприет консул в Ню Йорк. Понастоящем е ексклузивен и пълномощен дипломат във Френската република и Княжество Монако и непрекъснат представител в ЮНЕСКО.

Крум Зарков е роден през 1982 година в София.

Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо Ламартин “ в София. През 2007 година се дипломира като магистър в Университета Париж 1 „ Пантеон - Сорбона “ в компетентност „ Международно право и право на интернационалните организации “. В същата година получава тапия за приключен курс от Института по политически науки – Париж, Фрнация.

От 2007 година до 2010 година се занимава с изследователска и научна активност в Центъра за проучване и науки в региона на интернационалното обществено право на Университета Париж 1 „ Пантеон - Сорбона “. През 2010 година постъпва на работа като контрольор – правист в Комисията за определяне на имущество, добито от незаконна активност.

В 41-ото и 42-ото Народно заседание работи като основен експертен помощник към Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред. В интервала 2014 – 2016 година е експертен помощник към депутата от Европейския парламент Георги Пирински (Групата на социалистите и демократите).

Народен представител и член на Комисията по правните въпроси в 44-ото, 45-ото, 46-oто и 47-ото Народно заседание.

Велислав Минеков е професор в Националната художествена академия (НХА).

Завършва образованието си в Националната художествена академия и специализира в Хамбург, Германия. Преподавател е по статуя, металодизайн, художествено метолеене, художествено каменоделие и реституция в България, Германия, Турция и ОАЕ. Представен е с монументални и кавалетни произведения в България, Съединени американски щати, Германия, Русия, Украйна, Корея, Испания, Италия, Люксембург, Холандия, Дания, Швеция, Швейцария, Сингапур, Китай, Мароко, Ливан, Босна, Сърбия, Бразилия и Обединените арабски емирства.

Награждаван е като участник в голям брой интернационалните симпозиуми, състезания и изложения. Член е на креативен съюзи в Европа и организации, подпомагащи закрилата на културното завещание.

Проф. Минеков е цивилен и политически деятел. Участва в начинания за смяна на закони в региона на културата, музейното дело, правния статут на колекционерите и авторските права.

Министър на културата от май до декември 2021 година в двете служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев.

Д-р инж. Росица Карамфилова е специалист с дълготраен опит в региона на ръководство на околната среда .

Повече от 17 години работи в системата на Министерството на околната среда и водите (МОСВ), поредно заемайки експертни и управителни длъжности – от младши специалист до изпълнителен шеф на Изпълнителна организация по околна среда (ИАОС).

Магистър-инженер е по „ Екология и запазване на околната среда “ в Химико-технологичен и металургичен университет (ХТМУ) в София. Защитава сполучливо докторска степен на тематика „ Изследване опцията за приемане на биогаз посредством анаеробно разграждане на някои нетрадиционни отпадъчни биопродукти “ в ХТМУ, където е работила и като хоноруван учител.

През 2005 година стартира трудовия си стаж в Изпълнителна агенция по околна среда към Министерство на околната среда и водите и в продължение на 11 години заема разнообразни експертни длъжности в областта на ръководство и мониторинг на отпадъците, екологични знаци, надзор на качеството при инвентаризация на парниковите газове и народен координатор (NFP) към Европейската организация по околна среда. От 2016 година заема управителни позиции към звената за стратегическо обмисляне и интернационалните стратегии и планове в Министерство на околната среда и водите.

Изпълнителен шеф на Изпълнителна организация по околна среда от април 2021 година Член на Борда на шефовете на Европейската организация по околна среда. Притежава и опит от присъединяване в редица национални и интернационалните планове в областта на околната среда.

Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.

През 2001 година приключва Аграрен университет Пловдив. Магистър е по “Растителна защита”. Има няколко специализации – професионални квалификации по “Управленски умения”, “Политически мениджмънт”, “Публични политики” и “Политически мениджмънт” в Нов български университет, Българско учебно заведение за политика и Съвета на Европа /Страсбург/.

Първите години от професионалната му биография са на аграрни производител. След това стартира да натрупа сериозен професионален опит в Държавен фонд „ Земеделие “, стартира като специалист и стига до поста началник на Регионална разплащателна организация – Пловдив.

От 2013 година е народен представител в 42-ото Народно заседание. През същата година е назначен за заместник-министър на земеделието и храните.

Явор Гечев е третият ръководител на Национален съюз на земеделските кооперации в България. Избран е на този пост на 28 юни 2016 година и го заема до май 2021 година, когато е поканен и след това заема още веднъж поста на заместник-министър на земеделието, храните и горите в двете служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев.

Никола Стоянов е роден през 1976 година в София .

Завършва „ Право “ в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Дипломиран е в магистърските стратегии „ Европейско и интернационално комерсиално право “ и „ Немско право за чужденци “ в Мюнхенския университет “Ludwig-Maximilian”. Притежава опит в развиването на започващи компании, поддръжка за дребни и междинни предприятия и вложенията.

В частния бранш е основал, управлявал и подпомагал голям брой компании. В интервал от 8 години управлява компания, която е извънреден сътрудник за Югоизточна Европа на експортни организации, Агенции за подкрепяне на дребни и междинни предприятия и Агенции за вложения от Европа, Азия и Съединени американски щати. Участва като началник или специалист в над 1000 плана, като стратегически сътрудник на непознати компании при навлизането им на пазари в Източна Европа, търсене на нови снабдители, преструктуриране и вложения.

В обществения бранш е заемал позициите консултант в Министерството на стопанската система, както и изпълнителен шеф и заместник-изпълнителен шеф на Изпълнителна организация „ Насърчаване на дребните и междинните предприятия “. През 2021 година е назначен за ръководител на Съвета на шефовете на „ Вазовски машиностроителни фабрики “ ЕАД, като взе участие в управлението на сдружението доникъде на 2022 година

Росен Христов е магистър по интернационалните стопански връзки от Калифорнийския университет в Съединени американски щати. Има дълголетен опит в енергетиката, заемайки високи виновни позиции в интернационалните компании. Международно приет експерт по придобивания и реструктуриране на предприятия, решение на спешни обстановки, тактики и развиване.

Работил е за италианската енергийна компания „ Енел “, отговаряйки за реструктурирането и интеграцията на добитите огромни енергийни дъщерни компании в Гърция, Франция и Русия. След това е районен шеф за Източна Европа и Латинска Америка в нидерландската компания за ремонт и поддръжка на енергийни активи „ Дицман “ и управлява придобиването на „ Енергоремонт Холдинг “ в България, на която става по-късно ръководител на управителния съвет.

В последните години се занимава с вложения в започващи компании с фокус върху зелените технологии. Говори свободно 4 езика и е член на МЕНСА.

Александър Пулев е роден на 5 февруари 1981 година в Пловдив .

Той е магистър по финанси на Оксфордския университет и бакалавър по осведомителни системи и финанси на Университета в Мейн, Съединени американски щати.

Професионалната му кариера минава през „ УниКредит “, където четири години е бил шеф „ Инвестиционно банкиране “; Европейската банка за възобновяване и развиване (ЕБВР), в която шест години е основен банкер; управител „ Консултации по покупко-продажби “ в „ Ърнст и Янг “.

Работил е в интернационалните компании като „ Ситигруп Глоубъл Маркетс “, „ Браун Брадърс Хариман “ и „ Дженеръл Електрик “.

Александър Пулев има дълготраен опит в плановото финансиране и в структурирането на транзакции ,

вариращи от дялово вложение до синдикиране на хибриден и старши дълг. Управлявал е портфолио от започващи компании на „ Булбанк “ и е бил координатор на програмата за рисков капитал на Европейска банка за възстановяване и развитие за Балканите.

Заместник-министър на превоза и известията в служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев за интервала от септември до декември 2021 година

Илин Димитров е роден през 1983 година

Завършва междинното си обучение в гимназия с преподаване на немски език „ Гео Милев “ в Добрич.

Притежава 3 бакалавърски степени от разнообразни университети и колежи (по ръководство на хотели и заведения за хранене, стопанско ръководство, маркетинг и мениджмънт), магистратура („ Стопанско ръководство “) и докторска степен в направление „ Туризъм “.

Работи в бранша на туризма от 2000 година, като е минал през разнообразни длъжности. В интервала 2020-2021 е ръководител на Варненска туристическа камара.

Преподавател от 11 години в Колеж по туризъм-Варна и шеф на център „ Кариери, Маркетинг и Предприемачество “ в ИУ-Варна. От 2008 до 2021 се занимава редом с предприемаческа активност.

В 47-ото Народно заседание е ръководител на непрекъснатата Комисия по туризъм.

Весела Лечева е родена на 20 май 1964 година във Велико Търново. Завършва Националната спортна академия със степен лекар на спортните науки.

Постиженията ѝ в спортната пукотевица я слагат измежду най-значимите спортисти на България за всички времена – сребърни медали от Олимпийските игри в Сеул (1988 г.) и в Барселона (1992 г.), петкратен международен първенец, осемкратен европейски първенец, четирикратен притежател на Световната купа, нееднократен международен рекордьор. През 2007 година в Мюнхен е определена за стрелец на ХХ век. За постигнатите върхови европейски, международни и олимпийски резултати в спортната пукотевица Весела Лечева е оповестена за почетен жител на Велико Търново.

Народен представител е в 39-ото, 40-ото, 44-ото и 45-ото Народно заседание. В интервала 2005-2009 година е ръководител на Държавната организация за младежта и спорта. Под нейното управление институцията става мотор на голям брой стратегии, ориентирани към достъп до спорт на децата в учебно заведение, както и за поддръжка и развиване на млади спортни гении.

Георги Тодоров е магистър по право .

Професионалната му кариера минава през Министерство на превоза, осведомителните технологии и известията, Столична община и частния бизнес.

През годините е бил министър и заместник-министър на превоза, осведомителните технологии и известията в четири държавни управления, ръководител на Управителния съвет на Директива за птиците „ Пристанищна инфраструктура “, ръководител на Съвета на шефовете на „ Информационно обслужване “ АД, ръководител на Съвета на шефовете на „ Български пощи “ АД, заместник-председател на Съвета на шефовете на „ Пристанище Бургас “, член на Съвета на шефовете на „ България Еър “ ЕАД и прочие

Георги Тодоров има дълготраен експертен и управнически опит, отговарял е както за бранш „ Информационни технологии и известия “, по този начин и за бранш „ Транспорт “, както и за процеса по цифровизация.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР