Със страхотните продукти за подстригване, стилизиране и оформяне у дома

...
Със страхотните продукти за подстригване, стилизиране и оформяне у дома
Коментари Харесай

Техномаркет гарантира блестяща визия с новата колекция Remington One

Със страхотните артикули за подкастряне, стилизиране и оформяне вкъщи ще спестиш ненужни разноски и ще създадеш своя неповторим жанр!

 

Техномаркет сервира една изключителна сбирка от висококачествени уреди за домашно стилизиране, оформяне и подкастряне на косата в серията Remington One, която в новата листовка идва с извънредно атрактивни цени.

 

Безспорен любимец при дамите е пресата за коса REMINGTON S6077 ONE. Тя идва с усъвършенствано керамично покритие с антистатични турмалин и по-дълги, 110 мм. нагряващи се плочи, както и кръговиден, 32 мм. нагряващ се цилиндър за къдрене. Тя разполага с цифров температурен надзор с пет настройки и автоматизирано защитно изключване. Специално в месеца на дамата, Техномаркет предлага тази изключителна преса на атрактивната цена от 135.00 лева

За блестяща и чудесно изкушена коса, решението е сешоарът REMINGTON D6077 ONE, който е с мощ от 2000W, три топлинни и две скоростни настройки, студена бликам за повече искра и форма, както и два дифузера - за нежно изсушаване и за оформяне на къдрици. В Техномаркет този съвършен сешоар се предлага за 105 лева, единствено в новата листовка на веригата.

 

Господата също не са забравени от обичаната на потребителите комерсиална верига. Специално за тях са двата съвършени тримера - REMINGTON PG760 ONE и REMINGTON PG780 ONE, с които ще оформят оптимално точно брадата, косата и тялото си. Само в Техномаркет те могат да бъдат закупени на промоционални цени от надлежно 115 и 155 лева

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР