Със стилно вечерно парти и зрелищна заря Централния плаж в

...
Със стилно вечерно парти и зрелищна заря Централния плаж в
Коментари Харесай

Централният плаж в Созопол откри сезона с парти и заря

Със стилно вечерно празненство и зрелищна заря Централния плаж в Созопол даде старт на туристическия сезон. Гостите подвигнаха наздравица в изтънчен летен бар на брега и си пожелаха сполучливо лято. Плажната линия изглеждаше впечатляващо, решена в дрескод " синьо и бяло ", който бе в ослепителна естетика със синьото море и белия пясък. В същата цветова гама бяха и чисто новите чадъри и шезлонги, подредени под конец на линията, над които се развя " Синия байрак ". Сред гостите на празненството бяха кметът на Созопол Тихомир Янакиев, ръководителят на Общинския съвет Георги Пинелов, основният проектант на общината Радост Георгиева и представители на медиите.

" Ивицата на Созопол в никакъв случай не е била толкоз красива. Плажът в действителност е неповторим. За първи път нашия плаж печели влиятелното интернационално отличие " Син байрак ". Жителите на Созопол са възхитени и доста удовлетворени. Вярвам, че и туристите ще останат очаровани ", съобщи кметът на Созопол Тихомир Янакиев.

В разгара на празненството, формалният старт на сезона бе оповестен с мощна и зрелищна заря. Ослепителни фойерверки осветиха ефектно плажа и морето.

Концесионерът Кирил Спасов с горделивост сподели пред гостите документа за присъдения екоетикет " Син байрак ", с който плажът за пръв път се подреди измежду водачите за чист пясък и бе приет като едно от местата с кристална морска вода.

" Не укривам, че сме горди с наградата " Син байрак ", тъй като плажът в Созопол за първи път е отличен с него и към този момент е в международната класация на плажовете отличници ", сподели Спасов.

Освен, че за първи път печели влиятелното отличие, плажът за първи път заблестя през нощта. Мощни прожектори осветяват цялата линия от край до край и част от морето. Ефектните светлини основават съвсем действителност за " бели нощи " и невероятна сантиментална атмосфера.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР