Със сигурност Продължаваме промяната - Демократична България няма как да

...
Със сигурност Продължаваме промяната - Демократична България няма как да
Коментари Харесай

Акад. Денков: Мария Габриел е подходила много отговорно към срещата с ПП-ДБ

Със сигурност „ Продължаваме промяната " - „ Демократична България " няма по какъв начин да влезе в структурата, която водачът на ГЕРБ Бойко Борисов показа. Това сподели акад. Николай Денков в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

По думите му Мария Габриел е подходила доста отговорно към срещата с ПП-ДБ. „ Тя беше в сложна обстановка, ние го разбираме. Зададохме й въпроси, а тя се опита доста добросъвестно и деликатно да отговори на всичко, което казахме. Тя има предпочитание да се включи същински в тези промени. Това, което също се видя през вчерашния ден, е, че хората към нея се пробват да й приказват в ухото. Това е същинската опасност. Аз вярвам в нейното положително предпочитание, само че имам много съществени учредения да нямам доверие на тези, които й шушукат в ухото ", разяснява той.

Според него има разновидности, разнообразни от държавно управление с първия мандат, по които би трябвало да се работи. Експертно държавно управление обаче би било единствено заслон за хората, които действително работят зад него. „ Хората с белите коси като мен си спомнят отлично по какъв начин такива „ експертни " държавни управления се оказаха лицата, зад които незаконните групировки си подредиха страната по метода, по който не можем още да я отвоюваме от тях ", съобщи Денков.

Коментар той направи и във връзка с желаната от партията на Борисов оставка на основния прокурор. „ Това може да е просто замяна на едно лице с друго, което да продължи същия метод на прикриване на закононарушения. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР