Със сигурност беше труден двубой. Това и очаквах, защото знам

...
Със сигурност беше труден двубой. Това и очаквах, защото знам
Коментари Харесай

Роналдо: До края вярвахме, че можем да изравним

" Със сигурност беше сложен дуел. Това и чаках, тъй като знам по какъв начин се играе в Бергамо. До края на мача вярвахме, че можем да осъществяваме и изравни и по тази причина съм толкоз благополучен ”, сподели звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, след равенството 2:2 при аудиенция против Аталанта, в дуел от Шампионската лига.

Португалецът осъществя и двата гола за " алените дяволи “, а второто му попадение пристигна в самия завършек на разногласието и донесе точката на гостите. Така Роналдо към този момент има рекордните 139 гола в най-престижния клубен шампионат.

" Не се предадохме и стигнахме до добър резултат. Трябва още да подобряваме играта си и да се сработваме. С времето нещата ще се получат ”, разяснява носителят на 5 " Златни топки " Роналдо.

След 4 изиграни кръга в група F на шампионата Юнайтед и Виляреал имат по 7 точки, Аталанта е с 5, а Йънг Бойс с 3. Първите два отбора в крайното класиране не престават напред в ШЛ. За " алените дяволи " следва посещение против " жълтата подводница ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР