Със съдействието на полицаи започнало издирване, но мъжът не бил

...
Със съдействието на полицаи започнало издирване, но мъжът не бил
Коментари Харесай

От Сега: Откриха Труп В Кола На Дъното На Водоем До Село Розово. Това Е Самият

Със съдействието на служители на реда почнало търсене, само че мъжът не бил открит, до момента в който било ярко.

Днес към 8 часа сутринта водолазите възстановили търсенето и рано следобяд оттова е изваден лек автомобил, в чието купе е открит трупът на търсения.

По информация на в. " 24 часа " той е жених, който сключил брак единствено преди 2 седмици. Съпругата на Мехмед подала сигнал, че още късно през нощта на 30 декември той липсващ с колата. По-рано същата вечер младото семейство било на дискотека в Казанлък, само че там двамата се скарали. Прибрали се у дома, само че там траяли с разправията. В един миг мъжът споделил, че отива да на двора по дребна потребност, само че ненадейно се качил на опела си и липсващ.

Полицията обяснява дали ядосаният и евентуално използвал алкохол Мехмед е желал да се самоубие или е станал жертва на трагичен случай поради шофиране с несъобразено скорост.

Той полетял с автомобила си в една от водните ями на тогавашна пясъчна кариера в землището на село Розово по поречието на река Тунджа, до момента в който минавал по черен път. Униформените стигнало до мястото след съмнение на брачната половинка, която разказала, че преди време двамата се сдобрили там след друго счепкване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР