Сърцето на Алекс Гърдева от първия сезон на Ергенът вече

...
Сърцето на Алекс Гърдева от първия сезон на Ергенът вече
Коментари Харесай

Намери си майстора: Алекс показа младото гадже

Сърцето на Алекс Гърдева от първия сезон на " Ергенът " към този момент e заето.

Красивата брюнетка е влюбена, научаваме от " България през днешния ден ". От медията прецизират, че Алекс сама се издала за новия мъж до себе си, споделяйки клип, на който се любува на блажения релакс в СПА център в компанията на тайнствения юноша.



Двамата са в релакс зоната и отмарят след влизането в сауната и парната баня. Според информацията, господинът даже бил по-млад от нея. Към момента чаровната психоложка не е удостоверила публично връзката си с въпросния любовник, завладял сърцето ѝ.

Напоследък постоянно виждаме Гърдева да гостува в медиите, с цел да разяснява втория сезон на " Ергенът ". До ден сегашен обаче тя съумява да резервира персоналния си живот надалеч от светлините на прожекторите.  
                             

Слухове за гаджета на 36-годишната Алекс не липсват от предходната година след присъединяване ѝ в сантименталното риалити. Според мълвата Алекс си падала по агнешко. Затова и доста медии я събираха и разделяха с кого ли не. 



Сред спряганите от тях сътрудници на риалити звездата бяха имената на дребния брат на певицата Лидия - 17 години по-младия от нея Живко. Новината след това се оказа безусловно погрешна. Преди това пък се говореше, че Гърдева е заменила в леглото на предприемача Илиян Найденов сексбомбата Джулиана Гани. Но и тогава слухът бе опроверган.

Александра Гърдева беше посочена като една от дамите с най-големи шансове да завоюва сърцето на Виктор Стоянов в първия сезон на " Ергенът ". В последните дни от престоя си в имението обаче, огорчена от Ерген №1, хубавицата реши да си тръгне сама, макар розата, която получи от Виктор. 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР