Сърдечно-съдовата система е живото поддържащият фактор – висшият етап от

...
Сърдечно-съдовата система е живото поддържащият фактор – висшият етап от
Коментари Харесай

Рецепта на 8 века за здраво сърце

Сърдечно-съдовата система е живото поддържащият фактор – висшият стадий от еволюционното развиване на живата материя на Земята, защото, в композиция с останалите физиологични системи, обезпечава обмяната на веществата като придвижва посредством кръвта разтворените в нея хранителни субстанции, О2 и отпадните артикули на клетъчния метаболизъм. Правилното действие на сърдечно-съдовата система е залог за положително здраве и дългоденствие и това е било осъзнато от най-древни времена. Така, още през 13-ия век една незнайна тогава монахиня, чието име – Хилдегард декор Бинген – през днешния ден се загатва с почитание, е предложила и тествала една невероятна рецепта за подсилване както на сърцето, по този начин и на целия организъм. Рецептата е била изгубена, само че не дефинитивно, а за цели 8 века – съхранявана в манастира, където е прекарала живота си монахинята. Нейната изумителна успеваемост като укрепващо здравето и целебно средство е била доказано посредством научни проучвания едвам към средата на 20-я век. Убедете се сами – приготвянето й е толкоз просто!

Първо, откъсвате 10 на брой стебла с листчетата върху тях от свеж магданоз, само че без корените. Второ, поставяте ги в тенджера и ги заливате с 1 л домашно вино (за предпочитане е то да е червено). Трето, добавяте 2 супени лъжици чист винен оцет и разбърквате грижливо. Четвърто, варите на сдържан огън сместа в продължение на 10-ина минути. Пето, добавяте 300 г естествен пчелен мед и варите сместа още 4 минути. Шесто, прецеждате получената топла напитка и я преливате в стъклена бутилка, която авансово сте дезинфектирали с 90-градусов спиртен разтвор.

Пиете по 150 г преди сън до момента в който свършите напитката. Ефектът е на първо място в укрепването на кръвоносните съдове и подобряването на работата на сърдечния мускул. Това се дължи на благотворния за организма резултат на всяка от съставките: 1) Приемането на до 200 г алено домашно вино дневно води до следните по-значими здравословни резултати: контролира обмяната на веществата и понижава равнището на „ неприятния “ холестерол; усъвършенства когнитивните качества и възпира дегенеративните мозъчни болести. 2) Магданоз: източник е на необятна гама витамини, микроелементи и други незаменими субстанции, с помощта на което: снижава риска от рак; понижава болките; контролира действието на бъбреците; поддържа зрителните органи в чудесно състояние; балансира ендокринната система; смъква високото кръвно налягане. 3) Натуралният мед (когато е без примеси), в случай че се приема само че 1 кг на всеки 2 месеца, демонстрира мощно изразен антивирусен, антибактериален и противогъбичен резултат и покачва доста имунитета. Същевременно, защищава до 95% от инфаркт. Всички тези изгоди на обособените съставки са обединени по един несравним метод в препоръчаната нагоре напитка. Опитайте и ще видите по какъв начин здравето ви бързо ще се стабилизира!

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР