Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен

...
Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен
Коментари Харесай

Жената на скандалния пернишки прокурор проговори от болничната стая: По-скоро се спънах…

Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който през вчерашния ден беше упрекнат за побой над нея. Биляна Михайлова, която сега се намира в болница, отхвърля да е жертва на домашно принуждение. Разказва, че среднощният спор сред нея и брачна половинка ѝ е елементарен битов скандал.
„ Добре се усещам. В момента съм в болница. Оставиха ме под наблюдаване за известно време, само че нямам някакви недоволства “, съобщи Михайлова пред Нова телевизия.
Насиненото око тя отдава на удара от рухването, като е имала лек оток, който след това е минал надолу към окото. Михайлова изрично отхвърля да е от побой.
Според Биляна случилото се с мъжа ѝ е фамилен скандал. „ Категорично не съм жертва на домашно принуждение. Снощи се случи елементарен спор сред нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство “, твърди тя.
Запитана по какъв начин един елементарен битов скандал е стигнал до полиция и прокуратура, Михайлова изяснява: „ Нашата щерка беше в банята по това време и откакто чула нашия ескалирал спор – се е обадила на 112. “
Жената споделя, че не е имало очевидци. „ Имам контузия на главата, която е от рухване на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или изгубих равновесие по-скоро и по-късно паднах и оттова ми е тази контузия на главата “, твърди тя.
Михайлова е безапелационна, че мъжът й не е посягал и не я е удрял.
„ Не съм губила схващане, може би от мощния адреналин, от страстите, които изпитах по време на този скандал. След това щерка ми, когато извика полицията и пристигна кола за спешна помощ – просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но в този момент към този момент съзнавам какво се е случило и не съм губила схващане.
Не съм свидетелствала против брачна половинка си. Дадох пояснения, които Ви описах и на Вас. Казах им, че не си припомням някои неща, за които след това осъзнах, че нямам загуба наизуст, и си ги спомних доста добре “.
Михайлова добавя, че не я е боязън от брачна половинка й и не е това повода да не свидетелства против него, като даже е подготвена още веднъж да живее с Бисер Михайлов. „ Не считам, че брачният партньор ми е рисков, с цел да живеем под един покрив. Мисля, че станалото сред нас може да се поправи. Да го разгадаем ние сред нас, не пред медиите и страната “, добави брачната половинка на някогашния прокурор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР