Съпругата на Новак Джокович – Йелена, проговори за случилото се

...
Съпругата на Новак Джокович – Йелена, проговори за случилото се
Коментари Харесай

Съпругата на Джокович проговори за скандала

Съпругата на Новак Джокович – Йелена, проговори за случилото се в Мелбърн. Сръбският тенисист бе арестуван в Мелбърн, откакто не съумя да даде нужните документи за влизане в страната, с цел да взе участие в Откритото състезание по тенис на Австралия.

Случилото се с Джокович провокира сериозна вълна от неодобрение за работата на австралийските управляващи и отношението към сръбския тенисист. В понеделник заран ще стане ясно дали сърбинът ще бъде депортиран от страната или в последна сметка ще бъде позволен до присъединяване в шампионата.

Ето какво написа Йелена Джокович по тематиката:

„ Днес за нас е Коледа! Желая на всички да бъдат здрави, щастливи, в сигурност и дружно със фамилиите си. Бихме желали всички да бъдем дружно сега, само че ме утешава фактът, че най-малко сме здрави. Ще израснем от този опит.

Благодаря Ви благи хора по целия свят, че изпращате обич на моя брачен партньор. Поемам надълбоко мирис, с цел да се успокоя и да намеря схващане в този миг за всичко, което се случва. Единственият закон, който всички ние би трябвало да съблюдаваме при пресичането на всяка граница е любовта и уважението към всеки човек. Любовта и прошката в никакъв случай не са неточност, а мощна мощ. Желая Ви всичко положително!”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР