Съпругата на министъра на иновациите Даниел Лорер и бивша зам.

...
Съпругата на министъра на иновациите Даниел Лорер и бивша зам.
Коментари Харесай

Асен Василев назначи съпругата на министър за шеф на кабинет...

Съпругата на министъра на нововъведенията Даниел Лорер и някогашна зам. финансова министърка в служебния кабинет Виолета Лорер е назначена за шеф на кабинета на финансовия министър и вицепремиер Асен Василев, оповестява clubz.bg.

Виолета Лорер бе два пъти длъжностен зам.-министър - през 2013 година, в Министерството на стопанската система и в Министерството на финансите в служебния кабинет с министър председател Стефан Янев.

Премиерът Кирил Петков е назначил 9 от плануваните 17 съветници. Сред тях са Лена Бориславова, шеф на кабинета му, някогашната говорителка на Министерство на външните работи от първото държавно управление на ГЕРБ Весела Чернева, шефът на пресцентъра на Министерски съвет Александра Тренкова, някогашната депутатка от Политическа партия и някогашен зам.-министър на стопанската система Яна Балникова, ръководителят на асоциацията на планинските водачи Любомир Попйорданов, Таня Павлова, Владимир Барзов от Междуведомствената група за инспекция на ДКК и Димитър Бучков.

Вицепремиерът по ефикасното ръководство Калина Константинова е назначила двама съветници от 12-та, на които има право. Те са началникът на кабинета Росен Енчев и медийният консултант Николета Абрашева.
Свързани вести Даниел Лорер: ББР предлага нов кредитен инструмент в помощ на туризма Даниел Лорер: Пари има за най-различни ограничения, значимо е да сме здрави ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР