Съпругата на Матю Макконъхи Камила Алвес проговори за трудните“ си

...
Съпругата на Матю Макконъхи Камила Алвес проговори за трудните“ си
Коментари Харесай

Сблъсъкът между съпругата на Матю Макконъхи и майка му: „Наричаше ме с имената на бившите му“

Съпругата на Матю Макконъхи Камила Алвес проговори за „ сложните “ си връзки със свекърва си Мери Катлийн Маккейб.

41-годишният бразилски модел си напомни за началото на връзката си с Матю и по какъв начин неговата майка се е отнасяла с нея в нов епизод на подкаста Biscuits & Jam на Southern Living.
 image2_16x9.png Големият хороскоп за ЛЯТО 2023! Какво ще се случи на всяка зодия На фокус
Днес Камила е майка на трите деца на 53-годишния притежател на Оскар, за който е омъжена от 2012 година Тя разкри, че когато почнала да излиза с него през 2006 година, Мери, която в този момент на 91, наподобява решила да я „ тества “.

„ Тя направи някои неща, когато за първи път се появих в живота им. Наистина ме изпитваше . “

 матю макконъхи Getty

„ Наричаше ме с имената на всичките някогашни приятелки на Матю, започваше да ми приказва на доста негоден испански, като ме унижаваше. “

След това Камила описа за момента, който кара Мери най-сетне да я одобри като част от фамилията.

Алвес си спомни по какъв начин, откакто си намерила работа като модел в Турция и получила спомагателен билет за първа класа и безвъзмезден престой в хотел, тя поканила свекърва си да я придружи. „ През цялото пътешестване със самолета до Истанбул, тя ми разказваше всевъзможни истории и ми внушаваше всякакви неща “, продължи Камила.

 матю макконъхи Getty

„ Около третия ден я водех до стаята ѝ и тя се забърка в една обстановка, което не е моя работа да споделям. Започна да плаче, а аз си споделих: „ О, Боже мой! Толкова скърбя. “ “

В този миг Камила взема решение, че е време да отстоява себе си и да се отбрани против пасивната експанзия на майката на своя обичан.

„ Така че аз просто [се обърнах] към нея и демонстрирах моята пикантна бразилска, латиноамериканска страна.

В последна сметка това, че Камила отвърнала на нападките, ѝ спечелило уважението на нейната свекърва. „ Тя просто ме погледна и сподели: „ Добре. Сега си една от нас “, спомни си Камила и изясни: „ Всичко, което искаше, беше аз да отвърна на удара. “

 матю макконъхи Getty

Тя разкри, че двете дами към този момент се радват на страхотни, въпреки и не всеки път идеални, връзки.

„ От този ден нататък, имаме най-невероятната връзка и аз изпитвам толкоз огромно почитание към нея. Тя също ме почита доста “, показа тя и добави, че посред им въпреки всичко „ може да стане мъчно от време на време “.

„ Винаги приключваме с добър смях и смешка “, призна още Камила.

Още през 2020 година свекървата и снахата разискаха комплицираната си връзка и по какъв начин „ имали потребност от малко старания “ , с цел да стигнат до мястото, на което са през днешния ден, в „ Шоуто на Дрю Баримор “.

 матю макконъхи Getty

Тогава самата Мери призна, че при започване на връзката на Алвес и сина ѝ двете дами са се " тествали една друга ".

Всъщност освен Камила е имала трагични моменти и слбъсъци с Мери.

Известно е, че Матю не говореше с майка си в продължение на осем години. Причината е, че разкрил че тя предава персоналните им диалози в пресата. Това го кара в последна сметка да сложи „ някакви граници “ с нея.

„ Говорех с нея и по-късно внезапно – опа – това, което съм ѝ казвал, го прочитах във вестника три дни по-късно “, показа Матю в „ Шоуто на Хауърд Стърн “ през 2020 година

 матю макконъхи Getty

След многократни диалози за това по какъв начин би трябвало да почита персоналния му живт, нещата се утежняват, откакто Мери прави телевизионна обиколка на родния дом на сина си.

Когато водещия Стърн попита Матю дали е спрял да комуникира с майка си, откакто тя демонстрира леглото, където „ той е изгубил девствеността си “, той изясни, че тези години са били „ сложни “.

Той разказа в детайли осемгодишното им отчуждение и в записките си от 2020 година „ Зелени светлини “.

През годините Матю прости на майка си и тя даже живее с него, Камила и техните деца, по време на пандемията от Covid през 2020 година

„ Беше мъчно в продължение на осем години, само че ние преминахме през всичко и сме го оставили в предишното. Добре сме “, споделя още Макконъхи, отбелязвайки, че връзките сред фамилията му и неговата майка към този момент не са „ напрегнати “.
 Матю Макконъхи, Камила Алвес и децата им през годините  Матю Макконъхи, Камила Алвес и децата им през годините  Матю Макконъхи, Камила Алвес и децата им през годините  Матю Макконъхи, Камила Алвес и децата им през годините
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР