Дочакахме най-сетне да настъпи първият месец от много време насам,

...
Дочакахме най-сетне да настъпи първият месец от много време насам,
Коментари Харесай

Наръчник за суперски бал – 3 продукта, без които не бива да оставаш този месец

Дочакахме най-накрая да настъпи първият месец от доста време насам, който няма „ р “ в името си, което значи единствено едно – идват баловете! Този толкоз значим миг за всяка Edna от нас, който бележи края и началото на два основни интервала. Разбира се, като подобен, той би трябвало да се означи уместно – със стилни тостове, блестяща визия и златисти 24-каратови усмивки. Със сигуност от дълго време си се спряла на роклята на мечтите си, тези обувки, на които даже Пепеляшка би завидяла, и дребният, сладостен клъч, който побира най-важното.

Сега е времето да си избереш бюти находките , на които можеш да разчиташ да допринесат за твоите усмивки, самочувствие и най-много, да подчертаят чертите ти, тъй като ти си звездата на този ден, а и освен тогава. Знаем, че мисълта за бала те кара да се чувстваш суперско, по тази причина сме ти подбрали артикули за суперско въодушевление и на също толкоз суперски цени. Допитахме се до нашите другари от и изготвихме лист с най-важното във всяка от сферите – грижа за кожата, грим и мирис. И дано броим до 12 в този момент!

 iStock/Getty Images

Мечтаната кожа не е запазена марка единствено на корейките с . Навярно знаеш, че ключът към съвършената визия е съвършената основа, по тази причина овреме би трябвало да включиш в рутината си артикул, без който кожата не може. Влюбени сме в него поради многочислените му изгоди и невероятното деяние, което има върху кожата ни. Тази есенция със 100% френски VOLUFILINE и 9 типа пептиди стяга кожата, прави я еластична и изглажда фините бръчици.

След нанасяне, дребни мехурчета нежно ще обхванат кожата ти, мигновено ще я изгладят и ще ѝ придадат сиянието, за което си мечтаеш. Пептидите във формулата на есенцията имат хидратиращо деяние, предизвикват синтеза на протеин, пазят и покачват колагена и очевидно усъвършенстват текстурата на кожата. След този чудодеен коктейл за суперска кожа , тя ще ви благодари на бала, а и по-късно.

 Lilly Drogerie

Гримирай се като експерт с . Убедени сме, че следиш тенденциите в обществените мрежи и евентуално си супер в час с това коя четка защо е и по какъв начин се употребява. От нашия опит подсигуряваме, че този сет четки е абсолютният must-have за съвършен грим. Всяка една е мека на досег и нанасянето на всеки артикул с нея освен го пести количество, само че е и истинско удоволствие за сетивата.

За гъбката е ясно, че е един от най-ползваните артикули в грима и е съвършената половинка на декор дьо тена. Сред четките ще откриеш още и невероятна скосена хубавица за пудра, руж и бронзър (което ти душа иска), чудо за клепачи, с което да блендваш обичаните си цветове, опушвайки трагично, незаменима четка за вярно обединение на коректора с декор дьо загар и асистент за „ десерта “ на всяка блестяща визия – хайлайтърът. Грабвай ги и започвай да се упражняваш – подсигуряваме, че гримът ще се получи суперски!

 Lilly Drogerie

Ароматна диря за милиони с. За да си същинска фешън икона на бала ти, имаш потребност освен от луксозна визия, само че и от верния мирис – иконичен и неповторим като теб самата. Lady Million е извънредно съблазняващ и омагьосва с уханието на нектар от бели цветове, измежду които звездата е арабският жасмин.

Във връхните нотки той се добавя от сладки малини, а в основата му ще усетиш сладкия мирис на мед. Базата ще се погрижи за ароматната му следа с чисти нотки пачули и амбра . Този сетивен нектар е съвършен за по-специални мотиви и събития, тъй че го напръскай върху кожата си и усети тази благоуханна комбинация – разреши на ароматната магия да е с теб през празничната нощ, с цел да я превърнеш в най-суперското изживяване в живота ти.

 Lilly Drogerie

Показахме ви нашите топ 3 , нищо че може и до 12 да преброим и отново няма да успеем да съберем всички изкушаващи находки в Lilly Drogerie , които в този момент са с празнични отстъпки и на суперски цени. Грабвай на разположение другарка и бързо към обичаната дрогерия или онлайн на на шопинг за предпразнично и празнично въодушевление.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР