Съпругата на директора на военното разузнаване на Украйна (ГУР) Кирило

...
Съпругата на директора на военното разузнаване на Украйна (ГУР) Кирило
Коментари Харесай

Съпругата на шефа на военното разузнаване на Украйна е отровена

Съпругата на шефа на военното разузнаване на Украйна (ГУР) Кирило Буданов е в болница със признаци на отравяне с тежки метали. Това оповестиха водещи издания в Украйна.

Източници на държавната организация УНИАН удостоверяват информацията. Марианна Буданова взе участие в първата замяна на пленници в хода на войната, отивайки вместо брачна половинка си заради събитие, изникнало в последния миг.

Не се оповестяват детайлности, само че събеседници на „ Бабел “ споделят, че „ тези субстанции по никакъв метод не се употребяват в бита и военното дело “. Според тях може да става дума за „ целеустремен опит за отравяне на съответен човек “.

Според източници на „ РБК Украйна “ в службите самият Кирило Буданов е добре. Марианна Буданова може да е отровена посредством храна, само че с дребни дози в нескончаем интервал. Събеседници на „ Украинска истина “ означават, че и други чиновници на ГУР са със признаци на отравяне.

Състоянието ѝ е стабилно; източник на New Voice споделя, че признаците са видяни доста бързо и това е разрешило да се реагира навреме. Не е известно по кое време тъкмо е станало хипотетичното отравяне, тъй като по едно и също време с това се твърди, че тя е влезнала в болница след „ дълготрайно утежняване на здравето “.

Предстои формален коментар от управляващите.

УНИАН отбелязва, че за Буданова е известно малко. Тя не употребява обществени мрежи, била е кандидат-депутат от партията „ Удар “ на настоящия кмет на Киев Виталий Кличко. Буданов съобщи наскоро, че брачната половинка му живее с него в офиса и че щастието му постоянно е наоколо./Дневник

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР