Съпругата на Алексей Навални - Юлия, публикува видеобръщение в социалните

...
Съпругата на Алексей Навални - Юлия, публикува видеобръщение в социалните
Коментари Харесай

Юлия Навалная: Главното, което можем да направим за Алексей, е да продължим да се борим

Съпругата на Алексей Навални - Юлия, разгласява видеобръщение в обществените мрежи, в което даде обещание да продължи делото на умрелия в петък опозиционен водач в затворническа колония и прикани опозицията в Русия да се сплоти за свалянето на президента Владимир Путин от власт.

" Аз ще продължа делото на Алексей Навални. Ще продължа да се боря за нашата страна. И ви приканвам да застанете до мен. Да разделим освен тъгата и безкрайната болежка, която ни е овладяла и не ни пуска. Аз ви апелирам да разделите с мен яростта. Яростта, злобата, ненавистта към тези, които дръзнаха да убият нашето бъдеще... Не е срамно да направиш малко, срамно е да не направиш нищо. Срамно е да се оставиш да бъдеш изплашен ", съобщи тя.

" Главното, което можем да създадем за Алексей и за себе си, е да продължим да се борим - повече, по-отчаяно и по-яростно от преди. Знам, че ви се коства, че е невероятно, би трябвало да е повече. Трябва да се съберем всички в един мощен пестник и да ударим по този безразсъден режим, по Путин, по неговите другари, по бандитите с пагони, по " готвачите " и убийците, осакитили нашата страна ", декларира Навалная.

" Русия, свободна, мирна, щастлива, прелестната Русия на бъдещето, за което моят мъж толкоз доста приказва - ето това ни е нужно. Искам да пребивавам в такава Русия, желая нашите с Алексей деца да живеят там. Искам дружно с вас да я построим. Именно такава, каквато си я представяше Алексей Навални. Пълна с достолепие, правдивост и обич ", споделя тя.

" Ние знаем поради какво съответно Путин умъртви Алексей преди три дни. И скоро ще ви разкажем. Ние наложително ще научим кой точно и по какъв начин точно е извършил това закононарушение. Ние ще назовем техните семейства и ще покажем техните лица. Но основното, което можем да създадем за Алексей и за себе си, е да продължим да се борим ", добавя Навалная.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР