Съпругът на Бритни Спиърс опроверга слуховете, че контролира съпругата си.Дори

...
Съпругът на Бритни Спиърс опроверга слуховете, че контролира съпругата си.Дори
Коментари Харесай

Съпругът на Бритни опроверга, че я контролира

Съпругът на Бритни Спиърс опроверга слуховете, че управлява брачната половинка си.

„ Дори нямам надзор върху това, какво ще ядем на вечеря “, пошегува се Сам Асгари и добави, че схваща за какво феновете на певицата са обезпокоени, тъй като тя е претърпяла доста компликации в предишното: „ Те просто желаят да я защитят и по този метод да покажат, че са отдадени поддръжници. "

Въпреки че през 2021 година Бритни най-сетне беше освободена от попечителството на татко си Джейми Спиърс, който контролираше персоналния й живот и финанси в продължение на 13 години, в мрежата не престават да се популяризират тайни теории, че певицата е държана в плен. Феновете на поп дивата наблюдават деликатно обществените й мрежи и виждат доста странности – да вземем за пример това, че не във всички видеа се виждат татуировките на звездата, а оповестеното наличие е съмнително едно и също. Има версия, че двойничка на Бритни е снимана в обществените мрежи. Някои даже считат, че певицата е мъртва.

За последно Бритни Спиърс се появи на обществено място преди няколко месеца, на сватбата си със Сам Асгари. Тогава на събитието участваха доста звездни посетители - Мадона, Парис Хилтън, Дрю Баримор, Селена Гомес. Оттогава обаче Бритни не се е виждала с нито една от звездите - най-малко не по подобен метод, че обществеността да разбере за това.

Наскоро Джейми Спиърс даде първото в детайли изявление от 10 години, в което описа по какъв начин е протекло настойничеството на щерка му. Според него, в случай че не беше той, Бритни евентуално към този момент нямаше да е жива. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР