Съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков заяви, че е изготвен

...
Съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков заяви, че е изготвен
Коментари Харесай

Петков: Изработихме меморандум за управлението между ПП-ДБ и ГЕРБ

Съпредседателят на „ Продължаваме Промяната " Кирил Петков съобщи, че е направен меморандум за ръководство сред ПП-ДБ и ГЕРБ, само че към момента не е подписан.

" 6 март не е толкоз надалеч и по тази причина ние взехме решение да създадем промяна на метода и изработихме документ - меморандум, който е начална преговорна позиция, само че когато го завършваме той би трябвало да стане контракт. Меморандумът е сред ПП-ДБ и ГЕРБ и нашето предложение към ГЕРБ е да бъде подписан от политическите водачи и от акад. Николай Денков и Мария Габриел ", съобщи Петков.

По думите му в меморандума се поставят главните цели за ръководството в идващите 9 месеца. " Цели, които в действителност дава смисъл това ръководство да продължава с цялостна мощ, с цел да способства за развиването на България и за промените, които всички ние бленуване и желаеме към този момент да се случват ", добави Петков.

Той съобщи, че документът ще бъде безусловно транспарантен и обществен. Той ще бъде показан и на медиите.

В този документ има 4 аспекта, изясни Петков.

1.Регулаторите
В този аспект от ПП-ДБ имат предложение към ГЕРБ - първо би трябвало да се мине през транспарантна процедура, тъй че да има хора, които да бъдат номинирани. Разпределението сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС да бъде поравно. " Ако някой реши да припознае от социална организация или от друга политическа партия претендент, това припознаване става през народен представител от Политическа партия или ГЕРБ и тази номинация да не е от социална организация се води като част от групата на тази партия ", добави Петков.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР