Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков влезе в режим да

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков влезе в режим да
Коментари Харесай

Петков не спира: Докато ГЕРБ се крият по джипките, ще си останем в прехода

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков влезе в режим да изяснява за какво е отишъл в ефира на Би Ти Ви за финалния избирателен дебат вместо сътрудника си, кандидат-депутата Венко Сабрутев. И още веднъж настоя, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов бяга от спор.

" Не се поколебах да потегли към bTV, с цел да се явя на оповестения като лидерски спор на мястото на моя сътрудник, тъй като имам вяра, че българите имат право да чуят какви са решенията, които партиите оферират за бъдещето на България. Това се оказа огромен проблем за ГЕРБ. Томислав Дончев бе изпратен от криещия се Борисов в поддръжка на Деница Сачева, само че политически конфликт, спор на хрумвания, цели и стратегии нямаше, тъй като минути след началото от ГЕРБ още веднъж се уплашиха, избягаха от отговорност и избраха да се скрият ", аргументира появяването си, несъгласувана нито с останалите участници в полемиката, нито с продуцентския екип на медията.

И прибавя: " Докато политическите водачи се крият в джипки, в тъмни стаи с диванчета, в сараи и възрожденски вили, купени с държавни пари, ще си останем в годините на прехода. Време е да си отвоюваме страната дружно на 2 октомври и да приключим най-сетне с годините на прехода! ".
 
ТЕМА преди 28 минути 781 преди 3 часа 5197 преди 4 часа 734
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР