Съпредседателят на ПП Кирил Петков коментира пред журналисти очакването за

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков коментира пред журналисти очакването за
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не изпитвам страх, ако няма разговор с колегите

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков разяснява пред публицисти упованието за лидерска среща и съобщи, че не изпитва боязън, че няма да има диалог. " То е неизбежно да си приказваме ", сподели той.

" Ние си приказваме умерено, даже и да си кажем неща, които са проблематични ", сподели Петков. На уточняващо запитване дали такава среща ще има на следващия ден, той добави: " Утре ще бъдем дружно в зала в Народното събрание. Когато сътрудниците са подготвени, не бягаме от диалози ".

По-рано пред медии министър председателят Николай Денков сподели, че би трябвало да има лидерска среща.

Кирил Петков означи също, че в четвъртък Народното събрание би трябвало да разиска ветото на президента върху измененията в Закона за енергетика. На въпрос дали Народното събрание ще продължи да работи по законодателна активност съгласно целите на държавното управление, съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ сподели, че " това съгласие е добре да остане, тъй като се вършат промени в полза на България ".

Относно живота на държавното управление, Петков съобщи, че дълъг небосвод вижда „ единствено и само, в случай че нещата, които са значими за целите, които сме си поставили, не престават да се извършват “. Той счита, че се е видял провал в бранш „ сигурност “ преди изборите.

" Ние това няма да го забравим и няма да го подминем. Акад. Денков изиска оставката на шефа на ДАНС и нашата парламентарна група има вяра, че това е вярното нещо ", добави той.

Петков сподели, че не се тормози и от нов избор на съмнение.

Относно поръчката на претендента за кмет на София Ваня Григорова за оборване на изборите в София, Петков сподели, че изобщо не се тормози за това.

Ние знаем, че тимът на Васил Терзиев игра безусловно постоянно. Даже допускам, че в случай че има ново броене, най-вероятно резултатите ще излязат в още по-голям плюс към Васил Терзиев, разяснява Петков.

В отговор на въпрос какъв брой е коствала предизборната акция на претендента на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (Спаси София), Петков сподели, че всички дарения са били от „ хора и компании, които по никакъв метод нямат касателство към публични поръчки “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР