Съпредседателят на коалиция Изправи се! Мутри, вън! Николай Хаджигенов избра

...
Съпредседателят на коалиция Изправи се! Мутри, вън! Николай Хаджигенов избра
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов избра да е депутат от София

Съпредседателят на коалиция " Изправи се! Мутри, вън! " Николай Хаджигенов избра да е народен представител от 25 МИР - София и отстъпи мандата си в Пловдив, където водеше листата, на ръководителя на Единна национална партия Мария Капон, която беше втора. Хаджигенов оповестява това на страницата си във Facebook, като дава обещание да работи за ползите на родния си град.

„ Той споделя, че Пловдив има нова облага. И това е един мандат допълнително, макар че не е действителен, а е фиктивен, само че ние двамата ще имаме приемни, всичко ще вършим дружно и той ще остане народен представител от Пловдив “, разяснява Мария Капон. Тя изрази убеденост, че макар вчерашния спор сред Хаджигенов и другия съпредседател Мая Манолова, парламентарна група на " Изправи се! Мутри, вън! " ще бъде формирана.

„ Не единствено ще има, сигурно ще работя за мощна, ефикасна парламентарна група, даже да е за един ден. Няма никакво значение, тъй като нас от избори не ни е боязън, само че аз ще работя да има най-силната парламентарна група, без значение какъв брой народни представители има! Бъдете уверени, ще ви изненадаме! “, съобщи Мария Капон.

Междувременно водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов прикани " ИТН " да върне мандата за сформиране на държавно управление, с цел да съблюдава обещанията си и да се върви към предварителни избори.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР