Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов очаква изненадващ резултат за

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов очаква изненадващ резултат за
Коментари Харесай

Христо Иванов очаква изненадващ резултат на изборите

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов чака неочакван резултат за партията на предварителните парламентарни избори. Това сподели той в отговор на въпрос на News.bg, откакто гласоподава в столичното 93 СУ " Александър Теодоров-Балан ".

Иванов гласоподава за това да се обърне нова страница и България да се обърне към една дълбока същностна смяна и рационализация. Страната има потребност от дълбока същностна смяна, с цел да осъществя своя цялостен капацитет. Всички хора го желаят това, обикалят из страната, извънредно оптимистичен съм, просто би трябвало да си свършим работата, акцентира Христо Иванов.

Той е оптимист и за изборната интензивност. Иванов прикани хората да излязат да гласоподават , изборният развой върви добре. Според него всички страхове за безпорядък не са оправдани. Излезте, гласувайте, упражнете си гласа и не оставяйте други да вземат решение вместо вас, обърна се Иванов към жителите.

Христо Иванов чака почтени избори . Тепърва щяло да се види по какъв начин промените в Изборния кодекс работят, само че това било най-хубавото в сегашния времеви прозорец, което можело да се направи от ЦИК.

" Демократична България " ще работи за съставянето на кабинет, който има волята, упоритостта и потенциала да направи дълбоката промяна. Неофициални диалози за съдружно ръководство не се водят.
 Избираме Народно заседание за повторно онлайн
Избираме Народно заседание за повторно

5081 са претендентите за национални представители
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР