Съоснователят на Националния фронт Жан-Мари Льо Пен, който беше изключен

...
Съоснователят на Националния фронт Жан-Мари Льо Пен, който беше изключен
Коментари Харесай

Жан-Мари Льо Пен се присъедини към неофашистка европейска партия

Съоснователят на Националния фронт Жан-Мари Льо Пен, който беше изключен от френската крайнодясна партия, се причисли към европейската неофашистка партия Алианс за мир и независимост, съобщи Франс прес.

" Приемаме Жан-Мари Льо Пен в миг на революционни промени в Европа - наш лидер и водач за бъдещите победи ", написа партията в официално съобщение, оповестено на уеб страницата й.

Бившият ръководител на Националния фронт и евродепутат удостовери пред Агенция Франс Прес тази информация, само че не пожела да даде коментар, осведоми Българска телеграфна агенция.

Алианс за мир и независимост включва неонацистката партия Националдемократическа партия на Германия, италианската неофашистка партия Форца нуова и дребната крайнодясна чешка Работническа партия за обществена правдивост.

Евродепутатите от тази партия попадат в регистрите на Екологичен потенциал като самостоятелни.

Жан-Мари Льо Пен бе изключен от щерка си Марин Льо Пен от Националния фронт поради полемични изявления за Холокоста.

Осемдесет и девет годишният евродепутат, който няма да се яви на евроизбореите следващата година, се причислява към придвижване, друго от това, към което принадлежи предходната му партия - Движение за Европа на нациите и свободата, част от което са италианската Северна лига и Австрийската партия на свободата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР