Съоснователят на KISS, 71-годишният Пол Стенли реши да захвърли тежкия

...
Съоснователят на KISS, 71-годишният Пол Стенли реши да захвърли тежкия
Коментари Харесай

Пол Стенли от Kiss - без грим и отдаден на семейството

Съоснователят на KISS, 71-годишният Пол Стенли реши да захвърли тежкия театралния си грим и да се отдаде на идилични моменти със своето семейство.
 Iron Maiden,
Кoe трансформира албум на Iron Maiden в емблематичен за рок и метъл музиката

41 години от появяването на " The Number of the Beast "

На фотография, споделена преди няколко дни в обществените мрежи, виждаме емблематичния рок музикант, който, на фона на зелени дървета, театралничи за селфи с щерка си. Явно Пол е на някое красиво място измежду природата, защото написа към обявата: " Семейна отмора. А моята красива Емили озарява още повече деня. "

И колкото и обикновен да е в тази ситуация Пол, който нормално сме привикнали да виждаме с ексцентрични грим и костюми, въпреки всичко не е пропуща да бъде ексцентричен. Той носи ярка оранжева риза, в скотски принт и гривна с мъниста. 11-годишната му щерка пък, макар нежната възраст, наподобява много изискан с кафяво горнище и златистите аксесоари.

Family vacation! My beautiful Emily brightens the day even more!
— Paul Stanley (@PaulStanleyLive)
Много от почитателите на рок звездата, който е татко на четири деца, се изрекоха ласкаво за него и Емили и не пропуснаха да отбележат приликата сред двамата. Дори го дефинираха като неговата " женска версия ", учточнявайки, че това е безспорен комплимент.

Семейната почивка на Пол Стенли се случва малко повече от месец, откакто той претърпя случай с велосипед. Тогава самият той описа за случилото се в Instagram и разкри, че е имал даже фрактурата на бедрото и пострадване на коляното. Но относително бързо се възвръща и даже написа оптимистичното: " Животът е, с цел да се живее. "

Бързото възобновяване на музиканта е значимо и поради проектите през идното лято - тогава Пол, дружно с групата си, ще се завърне на сцената. " Пази се, Пол! Току-що похарчих цяло положение за билети и чакам с неспокойствие вашите танцови придвижвания! ", разясниха в тази връзка почитателите към обявата.

Турнето на Kiss, под наслов End of The Road, е планувано да стартира на 3 юни в Обединеното кралство.
 Kiss с концерт в България
Kiss се сбогуват с България

Очакваме американската рок тайфа у нас през юли 2020 година

Пол подписва брак с Ерин Сътън през 2005 година, а децата им са Колин Майкъл (17), Сара Бриана (14) и Емили (11). Рокаджията има и по-голям наследник, напомня Hollywood Life - 28-годишният Евън Стенли е плод на любота с първата му брачна половинка Памела Боуен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР