Съоснователят на Copyblogger Соня Симоне развенчава митовете за вълшебните начини

...
Съоснователят на Copyblogger Соня Симоне развенчава митовете за вълшебните начини
Коментари Харесай

Интернет не е вашият банкомат

Съоснователят на Copyblogger Соня Симоне развенчава митовете за " вълшебните " способи за правене на пари онлайн

Може би имате имате огромни вяра да спечелите положителни пари онлайн. Може би си представяте ужасно бъдеще, в което ще работите по четири часа седмично, в никакъв случай не жертвате време за пари и се носите по вълните на живота, като „ работите мъдро “.

Интернет не се интересува какво желаете. Интернет не е вашият банкомат. И даже да беше, първо би трябвало да депозирате пари в сметка, преди да ги изтеглите от банкомат.

Няма популярен дух на изобилието, който да ви помогне да забогатеете с онлайн бизнес хрумвания. Има единствено вашите старания, тактика, предпочитание да служите на публиката си.

Ако имате стабилен бизнес модел, ангажирана публика, артикул или услуга, за които хората са подготвени да платят, и положителни маркетингови умения, имате всички шансове да заработвате добър приход.

Готови ли сте да изоставите шумотевицата за правене на пари онлайн и да започнете да работите?

9 обстоятелството за правенето на пари онлайн

Тези девет истини са най-хубавите практики за онлайн бизнес, ценени от сполучливите бизнесмени.

1. Не поемайте по късия път, ще ви отнеме прекалено много време.

Да се ​​опиташ да намериш решение е доста по-трудно, в сравнение с просто да вършиш проклетата работа. „ Гурутата “, които се пробват да продават опростени трикове и уловки, с цел да вършат пари онлайн, ви мамят. Те ви сплашват, с цел да не вярвате в себе си и да мислите, че не можете да се справите без тях. Ориентирането в проблеми и комплицирани моменти в този бизнес  може да бъде изнервящо и неприятно, само че е нещо, с което можете да се справите.

Другият вид е да зациклите в евтините лесни начини, които ви пробутват " експертите " и това ще ви забави доста, тъй като не работят. След това въпреки всичко би трябвало да се върнете и да повторите всичко.

2. Проявете верния дебелоглав

Хубаво е да бъдете упорити в преследването на резултата, който желаете да постигнете. " Няма да се откажа, до момента в който не основа сполучлив бизнес! " е верният дебелоглав. Не е добре обаче да проявявате твърдоглавие в това по какъв начин тъкмо ще стигнете до там.

Когато вършиме пари онлайн, внимавайте да не се зациклите на съответни продуктови хрумвания или предразсъдъци за вашия пазар. Ако дълго, настойчиво и буйно работите не над това, което е значимо и нужно, отново ще извършите неточност.

3. „ Можете да имате всичко, което желаете в живота, единствено като помагате на други хора да получат това, което желаят “.

Това е мисъл на Зиг Зиглар и е банална. Но в това време е правилно. Понякога истината е банална.

4. Нямате привилегията на внимание

Ако желаете да привлечете вниманието на публиката си, би трябвало да създадете нещо необикновено. Ако желаете да привлечете вниманието на водачи на мнение, тогава би трябвало да проявявате самообладание, да бъдете прелестно настойчиви и да създадете неща, които може да ги заинтересуват. Без значение какъв брой настойчиво работите и какъв брой доста влагате, не получавате автоматизирано правото на нечие внимание. Ще би трябвало да го спечелите. Когато става въпрос за създаване на взаимоотношения, не решавате вие по кое време и какво заслужавате. Решават те.

5. Изкарвайки прехраната си в интернет, би трябвало да постигнете баланс сред „ давам “ и „ получавам “

Да, тъкмо по този начин, ще би трябвало първо да давате просто по този начин, преди да се опитате да продадете. Трябва да създадете скъпи, забавни хрумвания за изявления в блог, което в последна сметка ще докара до доходи. Вашите цифрови артикули и услуги би трябвало да доставят повече от цената, която желаете за тях. Но ще ви се наложи и да публикувате предложения. Ще ви се наложи да оферирате абонаменти. Да оферирате пазаруване. Ако стоите в профил в очакване някой да ви заплати просто, тъй като сте дали толкоз доста, тогава ще има дълго да чакате, преди да започнете да вършиме пари онлайн.

6. Нищо не се продава единствено

Продажбата не е мръсна дума. Да се ​​научиш да продаваш по-ефективно не е противен табиет или под твоето достолепие. Ако смятате, че сте прекомерно добър, с цел да се учите по какъв начин да продавате, по-добре е да се захванете с нещо друго. Бизнесът изисква продажби. Не е нужно да си безсъвестен вид, с цел да продаваш. Трябва да учите виновни, етични техники за продажби. Между другото, положителният копирайтинг си е просто продажба благодарение на пиксели.

7.  Няма бизнес гени

Забелязали ли сте, че всички, за които се споделя, че имат „ предприемачески гени “, наподобяват извънредно сходни един на различен? И хората, които не са като тях, като че ли са лишени от тази благословия от мистериозния „ бизнес ген ”?

Всичко това са нелепости. Никой не е блажен от бизнес феи от раждането си. Никой не е " роден за бизнес ".

За да извършите това, би трябвало да овладеете избрани умения, да събирате активи и да ги употребявате, с цел да обслужвате пазара. Всеки с умерено работещ мозък може да се оправи с това. Ще създадете ли нов Гугъл? Без нужните активи и благоприятни условия, най -вероятно не. Но въпреки всичко можете да извършите нещо крепко, което ще ви донесе триумф.

8. Работете интензивно и бъдете признателни за опцията да вършиме пари онлайн.

Ще би трябвало да работите интензивно, другояче нищо няма да се получи. Трябва да сте признателни. Иначе ще намразите живота си.

9. Не говорете с боклука, просто го изхвърлете

Не си губете времето и прочувствената сила, пробвайки се да убедите троловете и негодниците да се държат по-добре. Блокирайте ги и преминете към първите 10 000 по-добри неща, на които си коства да посветите времето си.

Източник: Copyblogger
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР