съобщи за близо 50 000 нови случая на коронавирус. Това

...
съобщи за близо 50 000 нови случая на коронавирус. Това
Коментари Харесай

Рекорден брой новозаразени с коронавирус в Турция

съобщи за близо 50 000 нови случая на ковид. Това е най-високият еднодневен скок, регистриран в страната от началото на пандемията, съобщи Анадолската организация, представена от БГНЕС.
За ден са регистрирани и 211 смъртни случая и повече от 28 400 излекувани през последните 24 часа, сочат данните на Министерството на здравеопазването.
 Проучване: Антителата след имунизацията на Moderna се резервират за най-малко 6 месеца Проучване: Антителата след имунизацията на Moderna се резервират за най-малко 6 месеца
Ваксината против COVID-19 на американската компания Moderna пази минимум шест месеца. Това излиза наяве от проучване, оповестено в...
Общо 49 584 случая, демонстрират данните. Общият брой на случаите в Турция е над 3,5 милиона, до момента в който броят на починалите в цялата страна е достигнал 32 667. Последните данни демонстрират, че броят на пациентите с COVID-19 в сериозно положение се е нараснал до 2 407.
Към днешна дата над 10,3 милиона души са получили първите си дози ваксина против ковид, до момента в който по две дози са сложени на близо 7,33 милиона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР