Съобщи благата вест навръх КръстовденМоделът Джулиана Гани потвърди мълвата, че

...
Съобщи благата вест навръх КръстовденМоделът Джулиана Гани потвърди мълвата, че
Коментари Харесай

Покрай новата си любов Джулката сключи примирие и с бившия си

Съобщи богатствата новина точно на Кръстовден

Моделът Джулиана Гани удостовери мълвата, че е в очакване на бебе от служителя на реда Теодор Гецов, с който са дружно от няма и година.

Силиконовата миска разгласи новината малко повече от месец след кръщенето на сина й Давид, който е плод на любовта й с фитнес инструктора Илиян Найденов.

За никого не е загадка, че двойката се раздели през предходната година след всеизвестен скандал.

След като напролет се схванаха за родителските права, наподобява някогашните съпрузи са заровили томахавката към днешна дата.

След появяването на новия мъж в живота й не закъсняха и догатките по кое време ще се задоми още веднъж, само че тя е безапелационна, че не се задава женитба №3.

Миналата година тя си пожела точно на Кръстовден огромно и щастливо семейство и евентуално точно заради тази причина заяви богатствата новина за бременността си точно преди дни – на 14 септември.

До раздялата с първия й мъж Станимир Ташев се стигна, тъй като той не работел и тя била единствената, която осигурявала бюджета им. Разбира се и тази разлъка не мина без панаири, само че сякаш бяха по-умерени. Мълвата даже носи, че Джулката излязла от този брак с дълг.

Тези дни, откакто още веднъж се заприказва за сватба около новата й връзка, а някои припомниха по какъв начин брак №2 се е случил по насила, защото в противоположен случай детето й щяло да се води на името на първия й мъж, Джулиана Гани изригна. Тя е безапелационна, че няма да има трети брак и добавя, че е нейна работа заради каква причина се е стигнало до втория й брак.

След множеството шумни кавги сред нея и Илиян Найденов, напролет последва нов поврат. Двамата подписаха съглашение за родителските права, с цел да избегнат опустошителните правосъдни борби по тематиката.

Така Давид ще вижда и двамата си родители. Джулката съобщи, че по този метод резервира и естествените си връзки с Илиян, с който ще взимат дружно значимите решения, засягащи сина им.

За момента Илиян пази в загадка персоналния си живот. Единствената информация, която споделя, е обвързвана със сина му Давид и бизнеса му.

В същото време Джулката споделя всичко протичащо се в живота й и отбелязва, че при започване на идната година ще станат четирима. Споделя, че за момента е качила 1.8 кг., само че бременността й минава леко. Все още мислят име.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР