Съобщенията за змия, дълга 18 метра, изглеждат като фантастика, особено

...
Съобщенията за змия, дълга 18 метра, изглеждат като фантастика, особено
Коментари Харесай

Тайнствената 18-метрова змия, видяна в Калифорния преди 150 години





Съобщенията за змия, дълга 18 метра, наподобяват като фантастика, изключително при изискване, че тя не живее в Африка, а в американския щат Калифорния. Независимо от това, тъкмо за такава невероятна змия написа през лятото на 1868 година калифорнийският вестник Calaveras Chronicle (Zona666.com). Според тази публикация, на 12 август 1968 година, сходно творение е било следено в покрайнините на ранчото Зейн, близо до Спринг Вали (Spring Valley). Няколко локални поданици, чийто престиж бил в действителност висок, разказали, че са виждали тази змия два или три пъти, само че постоянно стояли на забележително разстояние от нея. Никой от тях нямал смелостта да се приближи до това страшилище.



Много бързо слуховете за мистериозното голямо влечуго се популяризирали из цялата област, изключително измежду ловците. Те не се страхували от огромната змия и копнеели да я заловят. Медиите оповестяват: „ Най-екстравагантните истории са свързани с размера на змията, само че последните събития демонстрират, че размерът й не е пресилване. Змията постоянно е виждана на дневна светлина, в намерено поле и постоянно се разказва с дължина от 40 до 60 фута (12 -18 метра). Четете още: В Китай е снимано огромно мистериозно творение в реката (видео) Змията оставя отпечатък в прахта и тази диря демонстрира големите й размери. В същото време, не е ясно по какъв начин тъкмо се движи змията. Някой твърди, че тя пълзи по метода на гъсеницата, а различен видял, че тя се движи като елементарните змии. “ Друго прессъобщение разказва следното: “Змията изчезна за няколко месеца, само че тогава я вижда господин Пик, когато се движел нагоре по хълма, към мина Гуин. Г-н Пик яздел коня си по хълма, когато чул мощен тон. Той решил, че някой се движи наоколо и спрял, с цел да го пропусне, само че никой не се е появил.




Затова господин Пик траял, само че скоро видял пред себе си нещо, което го ужасило. Било част от тялото на голяма змия. Конят на господин Пик, когато я видял, станал неконтролируем и било мъчно да бъде укротен. Междувременно, змията пропълзяла в храстите със същия мощен шумолящ тон. ” Още едно известие от вестника: “Около една година след първите наблюдения, две момчета в региона на Москито видели тази змия. Децата доста се уплашили и незабавно се прибрали у дома, като разказали на родителите си за всичко. ” Това била последната публикация в пресата за мистериозната голяма змия от Спринг Вали. Местните поданици в никакъв случай повече не я видели, след което спряло да се оповестява в пресата за нея. Все още остава огромна мистерия за криптозоолозите каква е била тази голяма змия.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР