Съобщава се, че космическият кораб SpaceX се е разминал на

...
Съобщава се, че космическият кораб SpaceX се е разминал на
Коментари Харесай

На път към МКС SpaceX се разминал на косъм с НЛО

Съобщава се, че галактическият транспортен съд SpaceX се е разминал на косъм с НЛО, оповестява в. Sun, цитирайки НАСА. На астронавтите на борда било казано да се приготвят за злополука.

Докато пътували към Международната галактическа станция (МКС) след сполучлив старт във Флорида, четиримата членове на екипажа са били известени, че скоро могат да се сблъскат с незнаен обект.

Нямало време да се извърши маневра за отбягване и вместо това на астронавтите на борда на капсулата Endeavour на SpaceX било казано да облекат костюмите си под налягане при положение на конфликт, оповестява Futurism, съобщи БГНЕС.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Пентагонът пусна публично три видеозаписа на НЛО, заяви CN...

„ Екипът на NASA / SpaceX е бил осведомен за вероятен контакт от Космическото командване на Съединени американски щати “, сподели представителят на НАСА Кели Хъмфрис. " Обектът, който се наблюдава, е систематизиран като " незнаен ".”

„ Възможността за контакт се приближи толкоз покрай времето за най-близкото доближаване, че нямаше време за пресмятане и осъществяване на маневра за отбягване на парчета с убеденост, тъй че екипът на SpaceX избра екипажът да носи костюмите си под налягане от нерешителност. "

Пентагонът е уведомил НАСА за евентуалната злополука към седем часа след изстрелването на галактическия транспортен съд, сподели представителят на американското галактическо командване Ерин Дик пред Futurism.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
SpaceX изстреля ракета притежател Falcon 9 с 60 микросателита Starlink, съобщи ТАСС. Пускът бе...

„ След по-нататъшен разбор 18 -ата галактическа ескадрила бързо откри, че няма опасност за контакт, всички на борда са в сигурност и галактическият транспортен съд не е изложен на риск “, сподели Дик.

Според представителя на НАСА Хъмфрис, най-близкият до галактическия транспортен съд НЛО бил на 45 километра и " нямало действителна заплаха за екипажа или галактическия транспортен съд ".

Екипът от четирима астронавти беше изведен в орбита на третата пилотирана задача на SpaceX от галактическия център " Кенеди " на НАСА в петък.

Почти 24-часовото пътешестване до галактическата станция, която обикаля към 400 км над Земята, трябваше да стартира в четвъртък. Полетът обаче се забави с един ден заради неподходящи прогнози за времето по траекторията на полета на ракетата.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР