Саня Армутлиева изхвърли от компанията си Жана Бергендорф след поредица

...
Саня Армутлиева изхвърли от компанията си Жана Бергендорф след поредица
Коментари Харесай

Саня натири Жана Бергендорф от компанията! Ето кои проблеми изплуваха пак

Саня Армутлиева изхвърли от компанията си Жана Бергендорф след поредност от кавги посред им, настояват колежки на певицата. От своя страна подчинените на шефката на " Вирджиния рекърдс " споделят, че всичко си е умерено и без никакви драми, а се разбрали като цивилизовани хора. Вчера Саня бе в чужбина, написа " Телеграф ". " Да, факт е, че по взаимносъгласие договорът ни с Жана Бергендорф бе преустановен. В момента сме в прелестни връзки с нея и не е изключено в бъдеще още веднъж да създадем нещо дружно ", разясниха от " Вирджиния рекърдс ". Според вирджинките, както назовават подчинените на Саня в компанията поради многото дами в офиса, не е имало драми.

Преди време обаче Невена Цонева - друга победителка в риалити музикален формат, също имаше пореди от кавги с Армутлиева. Тя водеше правосъдна борба с издателката, завоюва я не изцяло, а отчасти, и получи обезщетение от 12 000 лева

Запознати настояват, че случая с Жана е по-различен от този с Невена. Армутлиева била извънредно недоволна от имиджа, който гради изпълнителката на " Самурай ", която е проверявана за приложимост на опиати и имаше кавги за побой с гаджетата си. В последния сезон на " ВИП Брадър " Жана призна пред камерите: " Не съм взимала опиати, откогато влязох във формата. Тук съм, с цел да си умря, да ги спра. Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си предизвикала ".

Засега обаче от нейна страна няма коментар по тематиката с раздялата с " Вирджиния рекърдс ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР