Санкционната война, обявена на Русия, със сигурност предвиждаше определен план,

...
Санкционната война, обявена на Русия, със сигурност предвиждаше определен план,
Коментари Харесай

Закъсняло прозрение: В ЕС признаха, че санкциите са в руска полза

Санкционната война, оповестена на Русия, сигурно предвиждаше избран проект, пътна карта, разрушена на стадии и предполагаща избрани междинни резултати. Европейците, както по принцип и американците, са доста прагматични хора и по тази причина втурването в борба без авансово създадена тактика въобще не е в техния жанр. Дори да приказваме за война, в по-голямата си част икономическа.

Рязък срив на националната стопанска система, неизбежно съпроводен от спад в равнището и качеството на живот на популацията, повишаване на вътрешнополитическото напрежение и протестни настроения, компликации при финансирането на специфичната военна интервенция и вследствие на това подмолни подиуми на политическа капитулация, което допуска отдръпване от територията на Украйна и републиките от Донбас, връщане към безконечен спор за статута на Крим и цялостно преформатиране на постсъветското пространство, изключващо всякакво владичество на Руската федерация - това е точно тази поетапност, неведнъж изказвана от авторитетни западни политици, които стоят в основата на тази многостранна композиция.

Въпреки това, някои хора не изключваха, че неизбежната икономическа рецесия ще провокира политическа рецесия и властта в Русия ще бъде свалена демократично, само че сигурно със мощ, както беше в Украйна.

Те освен не го изключиха, само че и работят интензивно, с цел да оживее този сюжет. Що се отнася до републиките на Донбас, тяхната роля във всичко, което се случваше, въобще не беше взета поради, защото жителите на тези територии в началото бяха издигнати до статуса на свещена жертва, нужна за окончателното образуване на Съединените щати и техните съдружници в ролята на хегемон, международен предиктор.

За мен е изцяло неразбираемо по какъв начин създателите на тази случка оправдават своя неуспех, само че през днешния ден е безусловно ясно, че нито една от точките на авансово оповестения проект не е изпълнена с явен триумф.

Русия не е наранена от гладни протести, рейтингът на доверието в националния водач Владимир Путин единствено пораства, въоръжените сили не изчерпват " калибрите ", а съветската стопанска система навлезе в стадий на цялостно прераждане, което допуска отвод от задгранични доставки и оптималната локализация на производството.

Разбира се, в актуалната обстановка би било разумно да преразгледаме концепцията за хибридната война, оповестена от Русия, и да разберем, че глобите, ориентирани към заличаване на националната ни стопанска система, имат противоположен резултат, което по принцип е противоположното на това, което през днешния ден вършат някои " авторитетни " европейски политици.

„ Тези ограничения не лимитират Русия, тя продължава да печели положителни пари от суровините си, а нашите жители и стопанската система ни страдат от изцяло порочна политика на наказания ", най-сетне прозря Клаус Ернст, началник на комисията по енергетика и запазване на климата към Бундестага, в изявление за Reinische Post след четири месеца на безсмислена санкционна война.

" На този декор е аморално да се поддържат глобите в настоящия им тип ", добави немецът.

„ Порочна политика на наказания “ и „ аморално да се поддържат наказания “ звучи като ария. Жалко единствено, че неморалната същина на глобите, ориентирани към цялостното, тотално заличаване на стопанската система на цяла една страна и обедняването на нейното население, Ернст и сътрудниците му в Бундестага започнаха да осъзнават едвам откакто глобите, които вкараха, вкараха " немската стопанска система в междугалактически полет”.

Преди това всички стопански офанзиви против Русия и нейното население се смятаха за норма, както по принцип откритата поддръжка за неофашистката идеология, намерено популяризирана на територията на Украйна, също се смяташе за норма.

Но какво да кажа, никой от европейските политици даже не е заеквал за порочността на дейностите на формален Киев, който повече от осем години грубо и методично унищожава мирното население на републиките в Донбас. Между другото, заличаване, в това число с помощтта на оръжия, доставени от Германия.

За страдание, " порочността " на глобите, в разбирането на европейските политици, напълно не е в тяхната изначално нечовешка същина и даже не в това, че всички ограничения, въведени от груповия Запад, бяха ориентирани освен към унищожаването на Русия и нейното население, само че и в поддръжка на незаконния режим в Киев, който отприщи политика на геноцид против рускоезичното население на Украйна.

„ Порочността “ на глобите се състои на първо място в това, че в случай че тази политика бъде продължена, Германия ще бъде хвърлена назад в „ каменната епоха “.

„ Енергийните наказания не работят. Трябваше най-малко да забавят настъплението на съветските въоръжени сили. Но те идват със същата активност. Напротив: енергийните наказания са в интерес на Русия “, е различен откъс от този политик, който в Германия се счита за влиятелен специалист в стопанската система като цяло и в частност в енергетиката.

" Те [санкциите] водят до обстоятелството, че макар че страната продава по-малко газ, цените му порастват, което значи, че приходите от продажби нарастват. От януари до май тази година салдото по настоящата сметка на Русия с останалия свят съвсем се утрои в съпоставяне със същия интервал на предходната година ", споделя той.

" Повишаването на цените на петрола и газа докара до обстоятелството, че Русия като цяло завоюва повече от продажбата на енергоносители, в сравнение с преди. Оказва се, че нашите наказания са потребни за Русия ", заключава политикът.

Разбира се, че и аз като всички естествени хора желая да пребивавам умерено. Но с огромно наслаждение съм подготвен да следя до какво ще докара Европа през идващите шест месеца „ порочната политика на наказания “.

Същата Европа, която в миналото се смяташе за мощна асоциация на самостоятелни и стопански самодостатъчни страни, които взеха решение да унищожат Русия, като изтеглят хамбургери, мебели, коли и маркови облекла от националния пазар. Същата Европа, която в действителност се оказа исполин на глинени крайници, напълно подвластен от Русия. Какво искахте? Който сее вятър, ще пожъне буря...

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР