Санкциите по закона Магнитски на български граждани са ясна диагноза

...
Санкциите по закона Магнитски на български граждани са ясна диагноза
Коментари Харесай

Радев: Санкциите Магнитски са ясна диагноза за режима, отгледал тази корупция

Санкциите по закона " Магнитски " на български жители са ясна диагноза за режима, който отгледа тази корупция. Това разяснява президентът Румен Радев, който изгледа учението " Ответен удар 21 " на полигона край хасковското село Корен, предава Българска телеграфна агенция.

" Редно ли е зад океана да ни кажат, че тук се правят закононарушения, а прокуратурата да не ги вижда. Прокуратурата взе страна на статуквото ", добави президентът.

Според него прокуратурата удря избрани олигарси, само че брани други.

" Васил Божков беше ударен, откакто е спрял да си заплаща " такса успокоение ", сподели още Румен Радев. Той изясни, че е призовал партиите да се чистят от хора, за които имат подозрение, че са корумпирани.

Попитан за рокадите в Министерство на вътрешните работи и службите, Радев отговори, че: " Министерство на вътрешните работи е завладяно от режима, който ни докара до най-бедната страна в Европа. Трябва да има безапелационна смяна. "

В учението на полигона Корен участваха близо 800 военнослужещи от сухопътните войски на България, 210 единици бойна техника, 50 души от Гърция и лекопехотен взвод от Румъния.

Румен Радев даде висока оценка на българската песен и показаното на полигона. Според него армията ни може да работи дейно в комплицирана обстановка.

Той акцентира, че проблемите в армията са доста, само че всеки вложен лев би трябвало да води към бойна дарба.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР