Санкциите на САЩ срещу Северен поток-2“ са нагло и цинично

...
Санкциите на САЩ срещу Северен поток-2“ са нагло и цинично
Коментари Харесай

Лавров видя цинизъм в санкциите на САЩ срещу "Северен поток 2"

Санкциите на Съединени американски щати против „ Северен поток-2 “ са безочливо и цинично вмешателство във вътрешните каузи на европейския бизнес, съобщи външният министър на Русия Сергей Лавров, оповестява РИА Новости, представена от " Фокус ".

По-рано президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп утвърди военния бюджет на страната си, в който са планувани и наказания против съветската енергетика, в частност против газопроводите „ Северен поток-2 “ и „ Турски поток “. Съединени американски щати желаеха от фирмите реализатори, които се занимават със строителството на тръбопроводите да преустановят работа, и изправени пред боязън от наказания, компанията „ Allseas ” приключи строителството на „ Северен поток-2 “ малко по-късно.

Посланикът на Съединени американски щати в Германия Ричард Гренел съобщи в изявление за в. " Билд ", че американските наказания против газопровода „ Северен поток-2 “ са признати в полза на Европа. Според Гренел задачата на Щатите още от времето на администрацията на Барак Обама е „ да предотвратят една или друга страна да придобие прекомерно огромно въздействие в Европа, с помощта на силата “.

Руският министър на енергетиката Александър Новак съобщи в изявление за РБК, че газопроводът " Северен поток-2 " ще бъде приключен макар глобите.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР