Сънищата за пропасти и наводнения са сред повтарящите се сънища.

...
Сънищата за пропасти и наводнения са сред повтарящите се сънища.
Коментари Харесай

Сънища за пропасти и наводнение

Сънищата за пропасти и наводнения са измежду повтарящите се сънища. Те се появяват постоянно и са неприятни кошмари за сънуващия, който се пробва да ги разтълкува трескаво. Какво значат сънищата за наводнения, ами тези за пропасти? Продължете да четете, с цел да се запознаете със смислите им.

Ако ви се присъни, че падате в бездна, това значи, че ще се сблъскате със сериозна заплаха и ще изпитате доста мощен боязън. Ако съумеете да се задържите на ръба на пропастта, ще ви се размине огромна тягост.

Поле в случай че сънувате или някакво друго необятно намерено пространство, това е знак, че сте открити към хората към вас. Вие не можете да сте двуличник, само че това не постоянно е във ваша изгода.

Ако над полето има тъмни облаци в съня, това значи, че вашата искреност и другарството ви ще ви изиграе неприятна смешка и ще станете жертва на непосредствен ваш човек. Не се сърдете или изживявайте като жертва, а го поставете на мястото му, в случай че е належащо. Защитавайте персоналните си граници.

Наводнение в случай че видите насън, това значи, че животът ви ще тръгне в по-добра посока и ще се следи избран напредък. Очакват ви доста триумфи.

Ако наводнението е страховито и водата нахлува доста бързо, като провокира у вас възприятие на боязън, това значи, че мъчно ще се приспособите към идните промени.

 Сънища за бездна

Не си губете на вятъра времето в размишления, използвайте шанса си и ще съумеете. В противоположен случай можете да изпуснете късмет, който няма да имате различен път.

Ако сънувате вихър и огромни потоци вода, това значи, че ви предстоят съществени промени в живота. Вие обаче към момента не сте подготвени за тях и мъчно ще ги приемете.

Ако сте в пещера в съня си, това значи, че имате потребност от топлината на ваши близки хора, само че нямате шанса да я получите, най-малко не и в близко бъдеще.

Торнадото в съня ви символизира нещо ново, което ще се появи в живота ви и изцяло ще го преобърне. Някой или нещо ще повлияе коренно върху живота ви. Бъдете нащрек.

Вижте още тълкувания на значими сънища.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР