Сънищата отразяват дълбоки мисли, преживявания, спомени и терзания, заседнали в

...
Сънищата отразяват дълбоки мисли, преживявания, спомени и терзания, заседнали в
Коментари Харесай

Сънища за малки котенца - какво означават?

Сънищата отразяват дълбоки мисли, прекарвания, мемоари и терзания, заседнали в подсъзнанието на човек. Всеки сън носи характерна символика, която може да бъде обвързвана с усеща от минали моменти или пък да предсказва бъдещи такива. Още от древността се зараждат тълкувания за всеки предмет, животно, облик или събитие. По този метод хората през днешния ден могат да ревизират смислите на своите сънища и да си обяснят аргументите за тях.

Малките котенца са сладки и нежни животни, които нормално будят асоциации за непорочност и добрина. Ето обаче какво значи, в случай че сънуваш дребни котенца:

- Ако в съня си чуете мяукане на дребни котенца, то това е неподходящ знак за вашите интимни връзки. Този сън значи, че вашата половинка ви е изневерила и скоро ще разберете. Друго значение на съня за дребни котенца е, че вашата любовна връзка е застрашена от сериозен риск.

- Ако сънувате котка с нейните дребни котенца, то това е добра новина за вас. Този сън подсказва, че доста скоро можете да се обвържете съществено или в случай че към този момент сте във връзка, то ви чака скорошна вест за дете. Котка с котенца насън предсказва разгръщане на фамилията.

- Друго пояснение сочи, че наличието на дребни котенца във вашия сън в действителност ви приканва да бъдете по-внимателни. Разглежда се и като вещаещ рискове сън. Най-вероятно има хора към вас, които желаят да заличат вашия триумф, и за тази цел търсят способи да ви излъгват. Бъдете бдителни, не се предоверявайте и помислете добре с кого ще сключите значими покупко-продажби. Освен това, този сън за котета предвещава скорошна загуба на дребни пари или провалени финансови вложения. Най-вероятно хора към вас ще ви примамят с преференциални оферти, които обаче целят да извлекат непочтено извоювани изгоди от вас.

 Aко сънуваш котенца

- Ако видите насън малко коте, то това е знак, че някой се нуждае от вашата протекция или поддръжка. Малкото коте насън е знак на непорочност, накърнимост и безпомощност. Затова обърнете повече внимание на своите близки и им осигурете нужната помощ. Друго пояснение на този сън е, че евентуално ви чака радостна новина за дете.

- Малкото котенце насън е знак на наслада и добрина. Неговото наличие във вашите сънища може да се приема като знак, че напълно скоро вашите най-съкровени стремежи ще се осъществен.

Ето и други вълнуващи тълкувания на сънищата!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР