Сънищата обикновено са нереалистични и интересни, ако въобще си ги

...
Сънищата обикновено са нереалистични и интересни, ако въобще си ги
Коментари Харесай

Внимавайте: Сънищата, които се сбъдват

Сънищата нормално са нереалистични и забавни, в случай че изобщо си ги спомним. Понякога обаче сънуваме нещо толкоз действително, че откакто се събудим се чудим дали това не е спомен, а не сън. Оказва се, че има някои сънища, които са повече от игра на мозъка по време на сън и могат да се осъществен онлайн.

Сънуването е едно от най-мистериозните и забавни прекарвания. В Римската империя е имало процедура някои сънища да се преглеждат от Сената, който ги е анализирал, пишат от zdrave.to. Считало се е, че те са известия от боговете. Въпреки обстоятелството, че еднакъв сън може да се пояснява друго при другите хора, има много постоянно срещани негативни сънища, които имат доста характерна характерност. Днес ще ви кажем за няколко, които е прекомерно евентуално да се осъществен.

Забиване на нож или застрелване в тил
Този сън не дава обещание нищо хубаво. Обикновено предизвестява, че някой от вашите близки в действителност е надъхан враждебно към вас. Вероятно той замисля нещо неприятно, което да ви стори.

Природни бедствия
Изненадващо, този сън няма потребност от пояснение. По предписание той е оракулски и съвсем постоянно се сбъдва. Не е наложително да се случи в района, в който живеете, само че в някаква част от земята сигурно.

Покойни близки
Този сън подсказва, че към момента се чувствате свързани с умрелия и към момента сте под тяхна протекция. Ако насън те питат нещо, можеш отчасти да изпълниш желанието им. Основното нещо – не яжте плодове от ръцете им и не вървете след тях, в случай че сте дръпнати за ръката и извикани на непознато място.

Ако нещо тежко падне върху вас и не можете да мръднете
Обикновено подобен сън значи доста проблеми, свързани най-много със здравето.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР