Сандра Бълок може да се раздели с наградата си “Оскар,

...
Сандра Бълок може да се раздели с наградата си “Оскар,
Коментари Харесай

Сандра Бълок може да се раздели с наградата си Оскар

Сандра Бълок може да се раздели с премията си “Оскар ”, която получи за ролята си във кино лентата „ Сляпата страна “ (или „ Невидимата зона “) през 2009 година поради правосъдна борба, в която даже не взе участие. В обществените мрежи се появиха апели да върне статуетката.  

Във кино лентата тя играе ролята на Лий Анн Туи – действителна персона, осиновителка на известният футболист от NFL Майкъл Ор. Той неотдавна подаде тъжба, в която твърди, че Лий Ан и Шон са станали негови попечители, вместо да го осиновят, и са забогатели за негова сметка. 37-годишният някогашен футболист иска настойничеството да бъде прекъснато, както и  пълен доклад на парите, извоювани от потреблението на името и историята му, разказана във кино лентата. 

Според правосъдни документи, представени от BBC, Туи са измамили Oр да подпише пълномощие за потребление на името му в бизнес покупко-продажби, откакто е навършил 18 години. Той твърди, че са се възползвали от документа и са спечелили милиони долари на негово име, в това число и за кино лентата, а той - не.  

 

The Tuohy Family will terminate Michael Oher's conservatorship after a lawsuit filed by the retired NFL star. pic.twitter.com/NBF7W3nUgf
— E! News (@enews) August 18, 2023
В изказване, направено от юриста на фамилията Мартин Сингър, се показва, че Ор и преди се е опитвал да " разиграва тази сцена ", и че голям брой юристи са отказали да го съставляват, откакто са се срещнали с доказателствата и са разбрали истината. 

Ролята на Сандра Бълок

В интернет се появиха апели, че актрисата трябва да “върне своя Оскар за най-хубава актриса ” вследствие на разногласието на действителните персони.

Според някои консуматори " сходни функции " не трябва да бъдат награждавани и макар че актрисата няма виновност. Има апели филмът да бъде жигосан, тъй като споделя " подправената " история за това как  бяло семейство приема в дома си негър юноша и с тяхна помощ той съумява да отиде в лицей и да се трансформира в спортна звезда.  

 

Поддръжниците на актрисата обаче упорстват, че тя е “спечелила своя Оскар ” посредством гения си и декларират, че не е знаела нищо за хипотетичната машинация на семейство Туи.    

 
Сандра Бълок на 59: Да я забележим през годините!

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР