Сандански. Най-добрите отбори на прочутата футболна школа от Югозапада стартираха

...
Сандански. Най-добрите отбори на прочутата футболна школа от Югозапада стартираха
Коментари Харесай

„Грабни купата“ определя най-добрите в минифутбола на Югозапада

Сандански. Най-добрите тимове на фамозната футболна школа от Югозапада стартираха присъединяване в шампионата „ Грабни купата “. Днес и на следващия ден в Сандански той ще дефинира първенците в третия стадий от най-голямата у нас аматьорска верига по минифутбол, която стартира преди месец и ще продължи цяло лято.

На тържественото разкриване участниците бяха поздравени от Панчо Панчев - секретар на Община Сандански, измежду формалните лица приветствали присъстващите бяха още Валери Цветков – член на Съдийската комисия към БФС, Никола Тимов – шеф „ Спортни действия “ към Общината и други
„ Като един от най-спортните градове у нас Сандански още веднъж е хазаин на известна конкуренция, част от най-мащабната като участници верига тази година в България, “ сподели Панчев откакто откри шампионата, пожела триумф на участниците и посочи, че спортът остава един от главните цели в работата на Общинската администрация. Официалните лица бяха отличени със специфични призове като самопризнание за извънредно дейната активност в региона на спорта на Сандански, който тази година е избран от основаната в Брюксел Асоциация ACES Europe за „ Европейски град на спорта “.

Веднага след първия съдийски сигнал тимовете се впуснаха в люта борба с мачовете в предварителните групи, които ще отсеят четвъртфиналистите.
Утре, неделя от 9.30 ч. стартират директните елиминации, към 12.00 ч. е финалът, незабавно по-късно ще се състои награждаването и закриването на шампионата. Двата отбора стигнали до последния мач печелят визи за огромния край през септември край морето. Сред сътрудниците на уредниците от „ Асоциация спорт в свободното време “ в реализирането на плана по стратегия Еразъм + на Европейския съюз са Европейската мрежа за развиване на футбола, Европейската федерация по минифутбол и други

Най-мащабната у нас верига от шампионати по минифутбол започва преди месец в Стара Загора, по-късно мина и през Пазарджик. Финалистите във всеки град си обезпечават присъединяване в огромния интернационален финален шампионат, който е плануван за средата на септември край морето с присъединяване на футболни отбори от 10 страни.

След Сандански този уикенд, веригата от аматьорски шампионати „ Грабни купата “ продължава с районните съревнования поредно в Горна Оряховица (22-23 май), Монтана (29-30 май), София (5-6 юни) и Варна
(12-13 юни). Големият край е плануван за 13-17 септември в Албена. Все още има по няколко свободни места за допълнение на схемите с тимове в тези 4 града, така че можете да се запишете за квалификациите посредством уеб страницата на проявата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР